Channeling met Aartsengel Gabriël

In december 2011 heb ik een bericht gechanneld van aartsengel Gabriel over de taak van de Nieuwtijds kinderen.  Lees verder…

– december 2011-aegabriel

De taak van de kinderen zoals ze in de laatste tien-vijftien jaar worden geboren is meer liefde te brengen op en rondom aarde.
Deze kinderen hebben een hogere verfijnde energie en zijn in staat instant te helen, met hun ogen of alleen al hun aanwezigheid. Met hun regenboogenergie zijn ze moeiteloos in staat veranderingen te bewerkstelligen.

Als mama of papa bijvoorbeeld extra heling of energie nodig heeft zullen deze kinderen zich bij je voegen en net zo lang ‘bij zich houden’ totdat je verder kan en je reserves zijn aangevuld. Het is belangrijk dat deze kinderen zichzelf kunnen blijven en zuiver en liefdevol opgevoed worden zodat ze gemakkelijk verbonden kunnen blijven met de bron.

Deze kinderen weten zelf heel goed wat goed is voor hen maar zijn wel gevoelig voor invloeden van buitenaf. Ruzie, gevoelens en onmacht kunnen hen uit balans halen. Probeer deze kinderen zoveel mogelijk te ondersteunen in hun zijn. In feite hoeven zij niets te leren maar zijn zij gekomen als leraren om jullie ’mensen’ wat te leren.  Ze willen jullie leren en laten zien hoe liefde altijd kan zegevieren en als je goed oplet, leren ze je hoe je altijd in je kracht kunt blijven.

De belangrijkste missie van deze kinderen is om harten openen en open houden en jullie eraan te herinneren wie jullie zijn. Een met de bron van al dat is, liefde.

Het belangrijkste voor ouders is dat ze deze kinderen zichzelf kunnen laten zijn.
Dat ze zich realiseren dat het volwassen zielen zijn, ondanks de schijn van een klein lichaam in hun kindertijd en ook voor de geboorte. Deze kinderen zijn zeer liefdevol en gemakkelijk in omgang. Ze zijn in staat om en willen maar al te graag hun innerlijke liefde delen. De energie van deze kinderen is rustig en straalt rust en sereniteit uit.
Ze hebben van nature een grote voorliefde voor alles wat is, mens, dier en plant en zullen dat ook met respect behandelen. Tenzij hen wat anders geleerd wordt.

Ook is het belangrijk dat ouders bereid zijn aan zichzelf te werken want deze kinderen zijn in staat alles naar boven te brengen wat zelf niet liefde is. Zodat volledige liefde kan zegevieren.
Het beste wat je dan voor je kind kan doen is de bereidheid te houden om aan jezelf te werken.  Om openlijk te kijken naar het ‘probleem’ dat je kind je laat zien. Want deze kinderen kunnen je beste vriend zijn maar ook je ergste vijand. Dit ligt in het feit dat ze je ook diepgaande lessen laten zien. Ook die je misschien tot nu niet hebt willen zien. Maar als je samenwerkt met deze kinderen zijn zij het mooiste wat je ooit is overkomen. Ze zijn zeer liefdevol en natuurlijke helers, die het niet nalaten heling te bieden daar waar nodig.

 Deze kinderen motiveren je na te denken over wat je lessen zijn en met geduld en de bereidheid te werken aan jezelf zal je enorme sprongen kunnen maken in je spirituele groei. Maar rustig aan, weet dat niet alles meteen geleerd hoeft te worden. Vertrouw op de goddelijke timing die in alles actief is en zegeviert.

Advies aan de ouders
Weet dat je het waard bent dit kindje te ontvangen, je zult er veel van kunnen leren als je je daar voor openstelt. Durf het oude los te laten en te vertrouwen op wat er al is en altijd al is geweest, liefde in en rondom jezelf. 

Herinner je weer volledig wie je bent, zodat je efficiënt kan samenwerken met (je) kinderen. 
Blijf ook praten over je gevoelens. Deze kinderen brengen lessen en gevoelens aan het licht. Dit kan soms als prettig en als soms ook minder prettig ervaren worden, afhankelijk van je menselijke kijk erop. Je kunt hier doorheen gaan/ komen door over je gevoelens te praten.
Dit kan zelfs met je kind. Ze ontpoppen zich als ware spirituele genezers en leraren want dat zijn ze. Praten over gevoelens zorgt ervoor dat je er doorheen gaat en ze los kan laten dus blijf praten!

In feite zijn het deze kinderen die hun ouder meenemen aan de hand en ze leren wie zij werkelijk zijn, niet andersom.  Deze kinderen leren je dat het mooiste wat je kan zijn is ‘JEZELF’!.

In licht en liefde, Aartsengel Gabriël

Bron: De Aarde Engel

In mijn praktijk heb speciale zwangerschap consulten. Via deze consulten geven de aartsengelen antwoorden en ze bieden heling waar nodig.

Klik hier om een reactie te geven

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s