Kinderen van nu

Kinderen van nu spiegelen de ouders. Dit houdt in dat ze in hun kindertijd kunnen ontpoppen tot je persoonlijke leermeester. Zij geven je de kans om oud zeer te helen. Ze versterken zaken die je niet ziet of niet wilde zien, zodat je hiervan bewust wordt en dit (in jezelf) kunt helen.

1002164_179290852251987_957823328_nDe regenboogkinderen zijn natuurlijke helers. Ze komen naar de aarde met een nieuw niveau van heling, liefde en bewustzijn. Hun helende en spiegelende eigenschappen kunnen zich al in de zwangerschap of daarvoor al openbaren. Hierdoor lijkt het voor jou dat de problemen ‘beginnen’, maar in feite wordt je een kans op heling geboden van oude zaken. Andersom werkt het ook in de zwangerschap kun je ook de helende energie van het kindje al sterk voelen.

De grootste uitdaging voor de ouders van deze kinderen is, in mijn ogen, dat zij bereid zijn om te leren en om het licht en de liefde in deze kinderen blijven zien. Omdat deze kinderen volledig zichzelf zijn, een met de bron, hebben zij er geen moeite mee jou je lessen te laten zien.

Voor deze kinderen is rust van belang, qua inrichting het beste als zij rustige kleuren om zich heen te hebben en natuurlijke/eerlijke materialen. Zij hebben het nodig om regelmatig buiten in de natuur te zijn. Buiten zijn laadt hen op en brengt hun energiehuishouding weer in balans.

Ik ben een Indigo, mijn oudste dochter is een kristalkind en mijn jongste is een regenboog. Mijn oudste doet haar afkomst echt eer aan want ze sleept letterlijk de hele dag met kristallen en stenen te slepen. Mijn jongste heeft mij in mijn zwangerschap en in haar babytijd feilloos op onverwerkte stukken en karma gewezen. Waardoor ik deze heb kunnen helen en ik ben haar dankbaar voor. Kristalkinderen zijn super sensitief, ze hebben net als mama, een ingebouwde leugendetector. Ze heeft het meteen door wanneer iemand geen goede bedoelingen heeft of als ze niet eerlijk zijn. Wat je ziet is wat je krijgt bij ons, geen verborgen agenda’s.

In mijn tweede zwangerschap en daarvoor heb ik al een sterk contact gehad met mijn jongste dochter. Ze liet mij weten hoe ze wilde heten en wanneer ze geboren zou worden.Sofie, mijn tweede dochter, is een hele sterke en krachtige tante. Maar ook super sensitief. Zij was al meteen een spiegel voor mij. Zij toonde mij feilloos waar ik uit balans was. De ‘reflux’ die zij na enkele weken liet zien, bleken (mijn) allergieën. Allergieën staan voor grenzen stellen. Ook liet ze me zien waar ik op gebied van voeding nog kon bijsturen en upgraden.

De Aartsengel die nieuwetijdskinderen begeleid en steunt is Aartsengel Metatron.

Bron: De Aarde Engel  via Kinderen van nu.

Ik ben heel nieuwsgierig wat jou ervaringen en uitdagingen met ‘de kinderen van nu’ zijn?

Hartegroet,
Linda

P.s. Voel je vrij om deze blog te delen of the sharen via de buttons.

Advertenties

4 gedachten over “Kinderen van nu

 1. jonagoldje

  Beste,

  Ik ben hoogzwanger en zal over twee dagen – zo is mij doorgegeven via automatisch schrift – bevallen van een pracht van een dochter.
  Een uniek wezen – en ik weet alle kinderen zijn uniek – maar zij is zeldzaam in haar soort hier op Aarde die zal incarneren. Via een channeling van Judith Moore hoorde ik dat een meisje zou baren dat karma vrij is. Ze is heeft haar ziel uitgezuiverd in Lemurie, zo blijkt, en zou immens sterk zijn in het healen van t hart. Belangrijk is de rust in de opvoeding alsook een normale opvoeding te krijgen tussen alledaagse mensen en wezens opdat ze zich hier kan aarden en kan thuis voelen..
  Nu in mn buikgevoel klopt dit en kan ik dit zo waarnemen. Maar ben toch wat onzeker.. Kan er iemand hier wat op aanvullen ?

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Beste Jonagoldje,
   Waar wil je precies antwoord op? Ik zou een reading voor je kunnen den als je dat wenst?
   Veel kinderen van deze tijd (zijn redelijk karma vrij) tot dit leven. En veelal uitmuntende healers (van het hart) ❤
   Maar ik persoonlijk ben ik niet heel erg van het "labellen". Begrijp me niet verkeerd, het kindje is zoals het is met unieke talenten en giften voor deze wereld.
   Ik denk dat vooral liefde de sleutel is…. en dat je jouw eigen intuïtie mag volgen als leidraad bij de opvoeding.
   Dit kindje heeft niet voor niets voor jou gekozen, vertrouw daar maar op ❤

   Een liefdevolle bevalling gewenst! En heb je ondersteuning nodig kun je altijd aankloppen.
   Hartegroet, Linda Goodings
   De Aarde Engel – http://www.de-aarde-engel.nl

   Like

 2. Pingback: Chakra’s openen met Aartsengel Metatron | Mareiki

 3. Pingback: Chakra’s openen met Aartsengel Metatron | De Aarde Engel BLOG

Klik hier om een reactie te geven

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s