Kristallen

Hoewel er veel bekend is over kristallen vind ik het leuk om mijn ideeën over en ervaringen met kristallen met je te delen.
Kristallen zijn voor mij: bijzondere energieën, tastbare schatten met een eigen wezen.
Ze zijn altijd meer dan dat je op het eerste oog ziet, een mooie steen. Als je de tijd neemt om ze te leren kennen laten ze je steeds meer en meer van hun kern(kwaliteiten) zien. Lees verder…

engel

Voor mij zijn kristallen soms van onschatbare waarde, die niet in geld uit te drukken is.
Vaak heeft dat te maken met de (wezens) die ze kunnen bevatten. Sommige kristallen dragen engelen in zich, andere draken, regenbogen en weer andere zijn ware meesters (zoals de kristallen schedels).
Ik ben mijn leven lang al dol op kristallen en zolang ik me kan heugen heb ik ze om me heen gehad. Of dat dit te maken met mijn andere levens, waar binnen ik als geïncarneerde wijze, al eonen met deze schatten samenwerk weet ik niet. Ik weet alleen dat ze mijn leven verrijken en dat ik ze niet wil missen.

Kristallen zijn in staat je heling te geven en ze kunnen je ondersteunen bij de processen die je doormaakt. Mijn persoonlijke ervaring met kristal reading is dat het kristal je precies vertelt waar je staat, wat de lessen zijn en hoe het je kan ondersteunen.

Kristallen zijn zeer gevoelig en nemen gemakkelijk energieën (en kennis) op.
Daarom is het belangrijk ze regelmatig te ontladen/ reinigen en weer op te laden. Zorg goed voor je kristallen dat verdienen ze! Meer informatie hierover vind je op mijn website

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen ‘kristal taal’ kan verstaan. Net bij het communiceren met engelen is het handig te weten wat je voorkeurs kanalen zijn.  Ben je een ziener, een voeler, helderhorend of een weter ? Wanneer je dat weet is het (ge)makkelijk om met kristallen te communiceren.

Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met kristallen! Plaats je jouw ervaring hieronder?
Wil je kristallen aanschaffen neem dan eens een kijkje in de aarde engel shop. Deze kristallen zijn door mij persoonlijk geselecteerd, gereinigd en geopend om jou optimaal te kunnen ondersteunen.

Hartegroet,
Linda

Bron: De Aarde Engel

PS. Voel je vrij om dit artikel te DELEN door op de  Tweet, Like, Share en Google+ knoppen hieronder te klikken.

2 gedachten over “Kristallen

 1. Akkie

  Dank je wel voor je geweldige liefde die je via de woorden en beelden laat binnen komen bij een ieder die daar voor open staat. De witte veertjes zijn heel veel om mij heen en mijn kat die nu naar het hemelrijk is gegaan had ook veel contact met veertjes. Toen mijn kleinzoontje overleed na 5 maanden in de buik gegroeid was, zag ik buiten in de waterbak van mijn poes een heel klein veertje, die zit in een steentje in de form van een berg met een gaatje, alles heel byzonder. Wat als je een zwarte veer tegen komt, die laat ik ook altijd liggen en ga erom heen. Ik mis mijn poes erg, maar weet dat de Engelen bij hem zijn, hij was mijn Engel op aarde, Bijou is wit en groot en heeft mij twee keer van pijn verlost hij liet mij ook weten door het voor te doen (lopen) ondanks dat hij bijna niet meer kon, mijn Engel heb ik 7 jaren mogen hebben en zijn eerste vrouwtje 12, zij is gestorven en Byou is bij mij gekomen.het laatste half jaar was zwaar voor ons beiden maar ik heb voor ons beiden steeds weer de Engelen en Jezus Christus gevraagd ons te helpen.
  Mag je een wit veertje, een Engel oprapen of geef je die de vrijheid als hij ergens in een spinnen web vast zit! b.v..
  Ik heb weinig verstand van computers en weet dan ook niet hoe ik op Facebook kom, of het geld kost en uw vraag berichten direct in de inbox krijgen daar weet ik niets vanaf.
  Wel heb ik contact met een kristal gehad die van mijn toen andere poes mln. Ik was op vakantie in Amerika en zijn kristal is meegeweest, de ene keer kreeg ik door dat de kristal in een beekje gereinigd wilde worden, een ander moment wilde het op een bergje sneeuw in een vorm van een pyramide, op de top gezet worden. Ook hoorde ik mijn poes zijn ademhaling in de hotelkamers.
  Het is allemaal heel byzonder, als wij er inderdaad maar de rust in ons hebben.
  Zo weet ik dank zij een vuur vliegje die af en toe komt dat het goed met Bijou is, mijn lievelieve schat.
  Warme harte groet voor ieder die het wil voelen. Akkie of Akky of Akke!
  Zeg het maar welke vorm van naam we aannemen, net als met Bijou of Byou.

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag Akkie,

   Bedankt voor je bericht en lieve woorden!
   De witte veertjes mag je gewoon oprapen en meenemen hoor, die liggen er voor jou!
   Als je wil kan ik je inschrijven voor de engelenberichten per mail?
   je kunt daarvoor ook een mailtje sturen naar info@de-aarde-engel.nl
   Hartegroet,
   Linda Goodings
   De Aarde Engel

   Like

Klik hier om een reactie te geven

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s