Aarde Engelen: De Elementalen

6c51e0e0b57f6026613de91ca59265e1
De elementals zijn de geïncarneerde elven, pixies, feeën, gnomen, leprechauns (soort kabouter) zee meerminnen, dolfijnen, eenhoorns en geïncarneerde dieren.

De elementals hebben naast beschermengelen (die we allemaal hebben) ook feeën als beschermende spirits. Vaak hebben ze (van nature) roodachtig haar, variërend van rood naar roodblond. Elementals herkennen ook veel van zichzelf in de geïncarneerde engelen maar er zijn wel een aantal duidelijke verschillen.

Waar engelen regels naleven nemen elementals deze over het algemeen niet te nauw. Engelen houden ervan anderen te redden, elementals houden ervan te feesten.

Engelen hebben geveerde vleugels, elementals vlinder of libellenvleugels. Deze zijn niet zichtbaar voor het gewone fysieke oog, maar wel voor het derde oog. Een uitzonderif0173d8c629f9e33e745f5b81a65bb8fng hierop zijn de meerengelen dit zij half engel half/ zeemeerminnen.Over het algemeen zijn de elementals slank gebouwd (met uitzondering van de meer-engelen). Elementals zijn over het algemeen gevoelig voor verslavingen. Elementals denken ook vaak dat ze tot de wijze behoren, dit komt omdat ze door de eeuwen heel veel samengewerkt hebben. Ook de wijzen kunnen daarom goed opschieten met de elementals.  De elementals waren erbij toen de heksen verbrand werden dus ze kunnen daar (onbewuste) pijn van meedragen.

Elementals hebben een ondeugende (bereid je voor op grappen) blik in hun ogen.
Alselementalsbewustmanifesterenzijnzedaarbijzondergoed in.Elementals hebbenveeltijdalleen in denatuurnodig.Hoewelze extrovertzijn ingezelschapzijnkunnenze in dekernverlegen en op hun  privacygesteldzijn.Claustrofobieonder deelementals isvaak eenteken datze te langbinnenzijn.De taak van de elementals is om de mensen op de wereld weer te laten lachen en
lichthartiger temaken.  Het is dannietverwonderlijk datzevaakprofessionele entertainerszijn,acteurs,musici endansers.Enkelebekendeelementals Julia Robbers en Robin Williams.Op de Earth Angel Fair vind je naast de elementals zelf 😀 ook elemental gerelateerde producten als, eenhoorns, elven creaties en elven consulten.

Bronnen; De Aarde Engel, Earth Angels Doreen Virtue

Wil jij weten uit welk sfeertype jij komt? Dan kun je terecht in mijn praktijk voor een aura reading. kijk daarvoor even op www.de-aarde-engel.nl

 

Klik hier om een reactie te geven

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s