Chakra’s openen met Aartsengel Metatron

aemetatron

Aartsengel Metatron

Aartsengel Metatron is de engel van die met de hoog sensitieve nieuwetijdskinderen begeleid en steunt. De Indigo’s, kristal en regenboogkinderen. Overigens ontfermt aartsengel Metatron zich niet alleen over de kinderen maar ook over de sensitieve volwassenen. Het grootste deel van de Indigo’s is geïncarneerd in de jaren zeventig, maar daarvoor zijn er ook al Indigo’s naar de aarde gekomen als de pioniers. Een groot deel van de Indigo’s zijn nu dertigers zijn en sommige zullen dus ouder zijn. Metatron kan je ook van dienst zijn bij het stellen van prioriteiten, motivatie, schrijven en spiritueel inzicht. Vanwege de herstructurering van het DNA wordt Metatron’s energie in verband gebracht met drakenenergie.

Metatron’s naam betekent: Licht van God, zijn kleuren zijn violet met zachtgroene strepen en zijn kristal is de watermeloen toermalijn.

Werken met aartsengel Metatron
Je kunt aartsengel Metatron vragen om je te helpen wanneer je hulp nodig hebt met zaken aangaande kinderen, je eigen innerlijk kind of sensitiviteit.

Je kunt Metatron bijvoorbeeld vragen om je te leiden en sturen bij de opvoeding van kinderen, zeker als het gaat om de hoog gevoelige indigo’s, kristal- en regenboogkinderen.
Metatron kan ook bieden bij kinderen met ADD en ADHD en zaken die daaraan gerelateerd zijn. Als je zelf een volwassen Indigo bent kun je Metatron natuurlijk ook om leiding en sturing vragen. En Metatron helpt je graag  wanneer je de relatie met je eigen innerlijk kind wilt verbeteren of als je innerlijke kind heling nodig heeft. Metatron begeleid ook kinderen wanneer ze sterven en over gaan.

Geometrische figuren

Geometrische figuren

Aartsengel Metatron werkt met ook met geometrische figuren. Hij overzicht de energieflow in de mystieke kubus. Wanneer Metatron je chakra’s balanceert maakt gebruikt van deze kubus. Dit wordt ook wel de kubus van Metatron genoemd.

Om ervoor te zorgen dat je lichaam optimaal kan functioneren is het van belang om je chakra’s gebalanceerd te houden. Chakra’s zijn centra van energie in het midden van ons lichaam. Wanneer deze geopend en in balans zijn dragen ze simpel gezegd bij aan ons (emotionele) welzijn. En wanneer je chakra’s in balans zijn kun je engelen gemakkelijker waarnemen. Chakra’s kunnen onder andere uit balans raken door emoties als angst, schuldgevoel, niet je waarheid spreken enz.

De chakra’s schoonmaken met behulp van aartsengel Metatron’s kubus
Ga even rustig zitten en adem een paar keer diep in en uit. Nodig aartsengel Metatron uit om bij je te komen en om met je te werken. Bedankt de aartsengel vooruit voor zijn liefdevolle aanwezigheid en heling.

  • Stel je voor dat er via je voeten wortels de aarde ingaan die er voor zorgen dat je goed geaard bent en blijft.
  • Je kunt (als extraatje) ervoor kiezen om overtollige energie (alles wat je niet langer dient of wat niet van jou is) los te laten. Laat deze energie via de wortels diep de aarde in gaan met de intentie dat het daar omgezet wordt naar een betere energie.
  • Verleg je aandacht naar je chakra’s. Misschien kun je je chakra’s voelen of zien ronddraaien.
    Metatron's cube

    Metatron’s cube

    Misschien neem je waar dat er één chaka groter of kleiner is dan de rest of kun je er donkere plekken in waarnemen. Deze donkere plekken vertegenwoordigen angsten en blokkades in je chakra’s.

  • Haal nog een keer diep adem om je lekker te ontspannen en vraag de aartsengel Metatron om met zijn ‘kubus’ jouw chakra’s te openen te reinigen en te balanceren. Hoe meer jij je ontspant hoe gemakkelijker het gaat.
  • Misschien kun je waarnemen (weet, voel of zie je) dat de kubus van boven naar beneden komt en jouw chaka’s reinigt en balanceert. Sensaties als tintelingen, energieverschuiving, kleurenspectrum ervaren en dergelijke zijn allemaal normaal en het bewijs dat de aartsengel met je werkt.
  • Bedankt de aartsengel voor al zijn hulp en heling. En neem weer even de tijd om te aarden. Je kunt hiervoor eventueel stap een weer herhalen met de intentie om overtollige energie weer los te laten. Kom weer in het hier en nu en adem een paar keer in en uit.

Je kunt Metatron ook vragen je chakra’s in je slaap te reinigen en te balanceren. Als je dat regelmatig doet vraagt net voordat je gaat slapen dan zul je de dag goed beginnen.

Voel je vrij om deze blog te delen wanneer  jij iemand kent die voordeel zou kunnen halen uit dit engelenwerk.

“Samen deze wereld mooier te maken, hart voor hart!”

Harte groetjes,
Linda Goodings – De Aarde Engel
www.de-aarde-engel.nl  – www.earthangelfair.nl

 

8 gedachten over “Chakra’s openen met Aartsengel Metatron

  1. Wilma

    Prachtig! Ik had gisteravond een spray van draken energie op mijn kussen gespoten en had zo een intense droom en telkens kwam de naam van engel metatron in mijn droom! Nu lees ik je stukje, ga dus mooi met mijn chakras aan de gang! Dank je wel.

    Like

  2. De Yogaboerderij

    Bedankt voor dit mooie artikel. Ik ben nu bezig met het maken van yogalessen omtrent engelen. Deze week ga ik het hebben over Metatron. Ik heb al vele boeken gelezen en andere sites. Vandaag ga ik mijn artikel plaatsen en wil ik graag verwijzen naar jouw artikel aangezien je schrijft dat delen mag. Dank je wel en een fijne dag. Corine

    Like

Klik hier om een reactie te geven