Communiceren met engelen via getallen

numerologieJe engelen leiden je via je gedachten, gevoelens en indrukken via woord en beeld. Ze geven ook tekens, dat zijn de dingen die je telkens weer ziet. Een van de manieren waarop engelen je graag tekens geven is via getallen (reeksen). Deze getallen zie je herhaaldelijk op kentekens, telefoonnummers, tijdsaanduidingen, digitale klokken enzovoort…

Een kenmerk van een engelenbericht is dat het repeterend is. Je hoort of ziet dus exact hetzelfde meerdere keren in een relatief korte periode. Wanneer je 3x of meer een teken hebt gekregen kun je er vanuit gaan dat het een engelenbericht is.

De engelen helpen graag dus ook met het interpreteren van de boodschappen die je van hen ontvangt. Vraag hierom wanneer boodschappen niet duidelijk zijn of als je eraan twijfel of je de informatie wel goed hebt begrepen.  Je kunt zelfs afspraken met de engelen zoals ik bijvoorbeeld deed voor het communiceren via de getallen!

Ik vind het altijd leuk om nieuwe creatieve manieren te ontdekken om met mijn engelen te communiceren. Ik was er niet zeker van of het zou werken maar ik dacht laat ik het proberen :). Ik vroeg mijn engelen of zij, als  zij mij een boodschap willen geven via een getallenreeks, of zij mij eerst het getal 44 tonen. Direct gevolgd door de reeks getallen (dat is dan de boodschap) en als afsluiting 3x het getal 4. Dat weet ik zeker dat het ‘einde bericht’ is.
De eerste keer dat er aan mijn verzoek werd voldaan moest ik erg lachen… voor mij werkt het dus. Deze getailleerde boodschappen krijg ik wanneer ik in de auto zit via de kentekens die voorbij komen.

Mijn ervaring is dat het interpreteren van berichten via getallen ook ‘op gevoel’ gaat. Ik zal hieronder de beknopte algemene betekenis van de getallen voor je uitschrijven. Ik hoop dat je ermee gaat ‘spelen’.

 • 0  God praat met je, luister je?
 • 1  Je gedachten manifesteren razendsnel, houd ze positief!
 • Houd moed/ geloof. (Er wordt achter de schermen gewerkt en je gebeden zijn verhoord)
 • 3 en houden verband met de verlichte meesters. Ze zijn in de buurt en willen je helpen.
 • 4 een 4 staat voor de engelen, aanwezigheid en hulp (vraag dus!) hoe meer 444-en hoe meer engelen
 • 5 staat  voor verandering, transformatie, transmutatie ten goede
 • 6 houd verband met financiën en materiële zaken
 • Je bent op de goede weg! ga door!
 • 8 achten zijn altijd fijn ze staan voor overvloed.
 • 9  houd verband met je zielendoel een ‘urgente’ aanmoediging om  ‘aan het werk te gaan. (lichtwerker 😀 !)

De getallen komen uit het boekje van Doreen Virtue ; “getallen van de engelen” daarin staan alle getallen beschreven van 0 tot 999! Een handig boekje voor degene die de betekenissen willen opzoeken. Maar mijn ervaring is dat met bovenstaande kom je al een heel eind.

Enkele  interpretatie  voorbeelden:

 • Je heb de engelen om hulp gevraagd maar ‘je ziet’ nog geen resultaat naar aanleiding  van die hulpvraag. Dan zie je ineens overal 2 en!  Je engelen geven je tekens, ze hebben je gehoord en vragen om vertrouwen te behouden.
 • Je vraagt de engelen om tekens en je ziet 4 en!
 • je vraagt je af of je er goed aan zou doen om je hart te volgen als dat een carrière switch inhoud. Je vraagt de engelen om hulp en je ziet 5 en 8 en !!!
  Een interpretatie zou kunnen zijn dat zij voorzien dat je overweging een verandering ten goede zou zijn en dat deze je uiteindelijk overvloed zal brengen in je leven!

Nu ben benieuwd naar; Hoe het communiceren via getallen bij jou gaat? En wat zijn jouw ervaringen hiermee? Je kunt hieronder een reactie achterlaten.

Hartegroet,
Linda

Bron; De Aarde Engel, Getallen van de Engelen Doreen Virtue

PS. Voel je vrij om dit artikel te DELEN door op de  Tweet, Like, Share en Google+ knoppen hieronder te klikken.

 

 

57 gedachten over “Communiceren met engelen via getallen

 1. Petra

  Heel regelmatig kijk ik precies om 19 02 op een (digitale) klok; dit is mijn geboortedag en -maand… En de boodschappen die bij deze getallen horen, ontroeren me en ik raak erdoor vervuld met een intens gevoel van liefde…

  Like

 2. Nathalie

  Hallo Linda,

  Sinds een week is mij het opgevallen dat als ik willekeurig een advertentie van mij zelf aanklik op marktplaats [ dan kijk ik of een advertentie bewaard is door mensen die kunnen ze dan bij hun favorieten opslaan ] dat ik dan iedere dag de nummers 111 tegenkom [ advertentie is dan 111 keer bekeken.
  Soms kom ik ook 1111 tegen advertentie 111 bekeken en 1 keer bewaard.
  Maar echt ieder dag kom ik deze nummers tegen.
  Dit heb ik echt nooit eerder gehad.
  Laats hebben ook deze week een film op t.v. gekeken en er kwam in de film een bord in beeld met daarop ook 111
  Linda kun je mij vertellen wat dit betekent?

  Vriendelijke groet,
  Nathalie

  Like

 3. Els Verheyen

  Als je een nummerplaat met je naam en dan cijfers ziet kan je dit dan ook aanzien als een engelenboodschap?
  Persoonlijk ken ik niks vd nummers en hoe dat werkt maar dit vond ik echt wel te toevallig.
  De cijfers waren 025. Wat moet ik ervan denken?

  Like

 4. Els Verheyen

  Ik zit al een heel jaar in een vechtscheiding. Heb al dikwijls om hulp gevraagd en dikwijls onbewust gekregen.
  Nu fietste ik onlangs naar mijn tijdelijk verblijf en zag ineens een nummerplaat met mijn naam en de cijfers 025. Is dit ook een engelenteken? Kan ik die nummers ook interpreteren als een boodschap?
  Grtjs Els

  Like

 5. Marjo

  Dag Linda , enkele weken terug , droomde ik de nummers van de lotto , 6 om precies te zijn met een gevolgd nummer 4 erachter , ik ben wakker geschoten en heb deze direct opgeschreven , tot nu toe nog niks gewonnen Haha , maar eerlijk gezegd had ik hulp gevraagd aan mijn overleden grootvader ,die denk ik mijn beschermengel is maar ik weet dus niet wat de 4 betekend , een vriendin zei me dat dit 4dagen kon zijn of 4weken , 4maanden enz , vandaag mijn formulier opnieuw binnen gedaan in standaard boekhandel en die mevrouw zei dat de 4 voor engelen staan om te helpen ? Wat is uw mening hierover ? Dankuwel en groetjes marjo

  Like

 6. Maya

  In Juli vorig jaar ben ik gescheiden.

  In december vorig jaar heb ik mijn tweelingziel leren kennen. Een roerige periode waar ik inhoudelijk even niet over zal uitwijken. ( dat wordt een boekwerk). Sinds die tijd behoorlijk wat veranderingen bij mezelf bemerkt. Maar ook sinds die tijd veel synchroniciteit ( “toevallige” ontmoetingen, tijdstippen 11.11 en 22.22). (Ik heb momenteel geen contact met mijn TZ)

  In de tussentijd een heeeeel goeie vriend verloren.

  De getallen en tijdstippen zijn al min of meer normaal onderdeel van mn leven geworden.

  Maar gisteren gebeurde er iets heeeel vreemds. Ik pakte mijn GSM om te kijken hoe laat het was. Het was 11.10 uur. De gedachte : het kan niet altijd feest zijn ging door me heen. Niet meer en niet minder. Op dat moment sprong de tijd op 11.12 uur. Mijn GSM sloeg het tijdstip 11.11 dus gewoon over…….. Nu kan ik over 11.11 heeeeel veeeel vinden maar dit dus niet…..

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag Maya,

   Mijn gevoel hierbij is dat je mag kijken naar het laatste getal wat veranderd. 0 betekent een bericht van de Bron/God ofwel het universum spreekt tegen je.
   en de 2 staat voor vertrouwen houden … Ik vermoed dat je ene geruststellend bericht hebt gekregen.
   Dat de ontmoeting met je TZ voor je hoogste goed en heling was en jouw stuwt om helemaal in je kracht te gaan staan…

   Hartegroet,
   Linda Goodings
   http://www.de-aarde-engel.nl

   Like

   1. Maya

    Nou ja in die zin een bericht: Ik heb heel veel hulp gevraagd bij het TZ proces maar kreeg daar verder niks concreets op terug of voelde er verder niets bij. Vorige week heb ik gevraagd om hulp bij het terug komen in mijn eigen kracht. Vrijwel onmiddellijk kreeg ik het antwoord: He He….eindelijk de juiste vraag…:) Ik moest er wel mee lachen, maar denk dat er niets meer waar is dan dat je bij jezelf moet beginnen. Daar gaat deze ontmoeting tenslotte om…Bedankt voor je antwoord 🙂

    Like

 7. antoon smulders

  Hallo Linda.
  Mijn naam is Antoon.
  Ik zou je graag het volgende verhaal willen vertellen.
  In het jaar 2006 woonde ik op het eiland Mallorca, en werkte daar voor mijzelf aan oude booten en in de weekeinden deed ik wat snuisterijen verkopen op markten.
  Op een Zaterdag na de markt (de datum weet ik niet meer, deed ik altijd een middagdutje, omdat de markten altijd erg vroeg begonnen.
  Deze betreffende zaterdag ging ik dus op bed liggen en sloot mijn ogen voor wat slaap.
  Meteen op het moment dat ik de ogen sloot, gebeurde het volgende:
  Er verscheen goudstof dat heen en weer glinsterde als zijnde een storing op de televisie.
  Het goudstof vormde een hand dat een schrijfgerei vasthield en het nummer 5 in stofgoud tekende, dat dan heel duidelijk zichtbaar werd.
  Het geschreven cijfer 5 verdween met het stofgoud en alles werd zwart, zoals gewoonlijk als je de ogen gesloten hebt.
  5 Seconden daarna toen ik de ogen weer had gesloten gebeurde het zelfde verhaal, alleen kwam het cijfer 8 toen tevoorschijn.
  En 5 seconden daarna het cijfer , en 5 seconden daarna verscheen er een gouden lussje.
  dit voorval was zo echt, dat ik er nooit aan heb getwijfeld dat ik gedroomd had of zoiets.
  Het was ECHT!
  Graag zou ik je bevinding hiervan willen horen.
  Dank je.

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag Antoon,

   Bedankt voor het delen van je verhaal. Je hebt wel degelijk een goddelijk geïnspireerde boodschap ontvangen zo zover ik op basis van dit verhaal kan beoordelen.
   Je weet het zelf idd het beste. Je twijfelt dan niet. De 5 staat voor verandering. De boodschap is was een liefdevolle suggestie en geruststelling dat je positive veranderingen onderging en dat je daar hulp bij kon vragen. De 8 staat voor overvloed wat ook symbolisch kan staan voor oneindige ideen tijd, geld of wat ook maar nodig is om je levenswerk te doen.

   Hartegroet,
   Linda Goodings
   De Aarde Engel

   Like

 8. MRJ

  Hoi LInda,

  Ik verkeer in een hectische periode van mijn leven. Steeds meer en vaker ben ik me ervan bewust dat ik meer op mijn innerlijke gevoel wil gaan varen. Toch kan ik nog weinig echt contact met me zelf houden. Vooral nu ik in scheiding ben (moeder van twee jonge kinderen) kan ik juist niet in mijn emoties verdrinken. Ik sta in de overleef stand en werk heel hard aan mijn eigen bestaan.
  Sinds enkele weken valt me op de ik iets met cijfers heb. Meer dan ooit. Ik jaren heb ik het idee dat het getal 28 iets persoonlijks met mij te maken heeft. Ik ben op de 28e jarig, we hebben bijvoorbeeld op de 28e de kinderen verteld dat we uit elkaar gaan (dit was niet van te voren op die datum gepland) en ik kreeg onlangs een wachtwoord toebedeeld met 28 erin.
  Ik geloof ergens dat ik tekenen krijg van Engelen. Maar de werkelijke boodschap is me niet duidelijk, Soms denk ik dat ik er te veel mee bezig ben.. ik vraag me af of ik te obsessief bezig ben. En ik wordt er naast nieuwsgierig ook onrustig van
  Toch als ik het los laat blijf ik steeds 44 en 55 en 11 en 33 en 22 zien. Soms zit ik in de auto dan zie ik 44 voorbij komen op de nummerborden, tegelijk zie ik dan bijvoorbeeld 44 op mijn digitale klok. En de file begint heel vaak bij het kilometerbordje 44. Maar ik zie met de zelfde gang 333 en overigens ook 55.

  Afijn, Een heel gedoe en ik snap er niks van.
  Ik vraag soms wel aan de Engelen om me te helpen, ik heb vaak moeilijke keuzes of momenten die ik doorga. Ik weet nog heel bewust dat ik schietgebedjes deed voordat ik mijn laatste relatietherapie sessie in ging met mijn bijna ex-man. Onderweg naast hem in de auto zag ik dubbele getallen (ik weet niet meer precies welke, maar veel met 4 en en 1 en) en Plots keek ik op een lichtbak met groots PERSPECTIEF erop. Het staat nog op mijn netvlies. En die avond heb ik de doorbraak gehad om eerlijk te zijn, en uit te spreken dat ik geen toekomst meer zag in de relatie. We hebben letterlijk het woord perspectief in de mond gehad.

  Iets zegt me dat dit bijzonder is. Ik vind het wat ongemakkelijk om erover te praten met mensen om me heen. Ik denk wel dat ik me meer spiritueel ontwikkel. Er zijn enkele mensen in mijn naaste omgeving die heel gevoelig zijn (lichtwerker). En een daarvan heeft het vermoeden dat ik het ook zou kunnen zijn. Is dat dan wat ik zo mis in mezelf? Ik verlang zo naar mijn innerlijke rust en om vertrouwen te hebben in iets wat er meer is.

  Ben ik een op spiritueel vlak een “jonkie” die boodschappen krijgt, maar er nog niet mee kan om gaan? Of maak ik mezelf maar gewoon wat wijs…

  Groet Martina

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag Martina,

   Dank voor je reactie! Je hebt een hoop vragen en er is een hoop gaande. Dit hier lijkt mij niet de plek om daar inhoudelijk op in te gaan.
   Als je wil werk ik graag een op een met je om al je vragen te beantwoorden. De onrust weg te nemen en je zelfvertouwen te versterken… met inzichten en healing bijvoorbeeld.

   Als je gelijkgestemden wilt ontmoeten nodig ik je uit om naar de Earth Angel Fait te komen! Dat is het evenement voor en door Aarde Engelen, Hsp-ers, en andere Gevoeligders;-)
   http://www.earthangelfair.nl en p.s. als je wil komen kan ik je een kortingscode geven voor een kortingskaart 😉 mail mij dan maar even!
   Hartegroet,
   Linda Goodings
   De Aarde Engel
   http://www.de-aarde-engel.nl

   Like

 9. Niels

  Hoi,

  Al geruime tijd zie ik dubbele getallen en getallen van synchroniciteit (12:21, 22:22). Soms kon ik het voelen, soms was ik sceptisch, m.n. over nut.

  Maar vandaag zag ik in kort tijdsbestek in mijn auto op dashboard, km teller, klok, radio en cd-speler volop de getallen 3 en 0.
  33000, 303, 33033, 33. Er kruist een auto voorlangs met een tekst over Jezus op de achterruit en langs de weg duiken uit het niets pamfletten van Jezus op. Ik weet dat Jezus mijn gids is.

  Het korte tijdsbestek waarin ik echt van alle kanten de getallen 3 en 0 kreeg was de ultieme bevestiging van de aanwezigheid van god of engelen in getallen.

  Mijn vraag is alleen:
  Wat betekent dit nu precies, deze combinatie van getallen en de woorden Jezus die opduiken.

  Ik lees dat 0 of 00 staat voor contact met god en dat hij/zij met me praat en dat ik moet luisteren en dat 3,33 of 333 staat voor de aanwezigheid van verlichte meesters (Jezus dus) en dat ik ze kan vragen om hulp.

  Ik vond het echt een signaal dat ik overduidelijk kreeg, maar ik begrijp niet zo goed wat nu te doen?

  Kan jij mij helpen?

  Superbedankt alvast!

  Niels

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag Niels 🙂

   Dank voor je bericht. Het is duidelijk hè, je kunt er niet omheen haha.
   Inderdaad als je steeds meester Jezus ziet en hij is je gids zo je weet.
   Dan kun je er zeker van uitgaan dat deze berichten afkomstig zijn van deze meester.

   Het voelt voor mij als antwoord op gebeden. 33 betekent ongeveer dat je gebed verhoord is. Dat je connectie met deze meester sterk is en dat je open mag staan om te ontvangen.
   De 0 had je al begrepen.

   Er is een boekje van Doreen Virtue wat getallen reeksen van 0-999 beschrijft.
   Maar met je gevoel en wat logisch nadenken kom je al een heel eind.

   Dus je wordt geholpen, je verbinding is sterk en betrouwbaar en sta open om te ontvangen. (Ga zo door)

   Hartegroet,
   Linda Goodings
   De Aarde Engel

   Like

 10. Sandra

  Hi Linda,
  Nadat ik alle reacties heb gelezen herrinnerik mij dat ik een week terug 3 nachten achter elkaar tegen een uur3.40, 3.25,3.30 in de ochtend wakker werd.Ik wist niet wat het allemaal betekende.Nog een vraag als je zulke cijfers ziet mag je ze ook kopen of houden aartsengelen zich niet bezig met het kopen van nummers

  Like

  1. mariska

   Ik kan al twee dagen niet eerder slapen dan 4.30 uur dat is de laatste tijd die ik zie. Terwijl ik ontzettend moe ben maar niet inslaap val.

   Heeft u hier een verklaring voor

   Like

   1. De Aarde Engel Berichtauteur

    Dag Mariska,

    Kijk eens bij de losse getallen. het lijkt op een engelenboodschap voor jou 😉
    Daarnaast en voor meer inhoudelijke informatie wil ik je uitnodigen voor een reading. Dan kunnen we er samen dieper induiken.
    Hartegroet,
    Linda Goodings
    De Aarde Engel

    Like

 11. Jolanda

  Hoi Linda,
  Het is begonnen denkt ik na het overlijden van mijn moeder 6 jaar geleden. Niet meteen maar stukken later en tot op de dag van vandaag.
  Ook mijn vriend wordt er soms gek van….
  Altijd het cijfer 2! In eenvoud, tweevoud, drievoud en viervoud.

  Paar voorbeelden,
  Als ik toevallig een apje krijg om 22.22 uur.
  Op mijn werk, werk ik met een kassa en moet ik tellen als ik begin: 222,- euro
  Laats liep ik langs de magnetron in de keuken van mijn zus om buiten te roken, ik kijk ineens op de magnetron wat staat er; het is 22.22 uur.
  Een auto voor mij met in het kenteken cijfer 22
  Een alarm wat afgaat op mij werk….alarm nummer 2 gaat af.
  Aantal klanten wat ik gehad heb in mijn winkel aan het einde van mijn dienst, ook dat is vaak met het cijfer 2.
  Het is al meerdere keren gebeurd dat ik exact 222 klanten had gehad in mijn dienst.
  Bij het afrekenen in de supermarkt is het ook gebeurt dat het 22,22 euro was.
  Ik wil zo graag weten wat iemand mij wil zeggen?
  Mijn trouwdatum was op 22 december met mijn ex-man en toen had ik er nog niets mee want mijn moeder leefde toen nog wel.

  Groetjes Jootje

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag Jolanda.
   Het cijfer 2 en 22 hebben te maken met vertrouwen. Je engelen wille je motiveren om positief te blijven.
   En zeggen dat je gebeden werken, heb geduld en blijf positief!

   Hartegroet,
   Linda Goodings

   Like

  2. linda

   Hoi Jolanda,

   Typisch is dat, ik herken jou verhaal helemaal. Toen mijn vader overleed inmiddels 16 jaar geleden had ik dit ook met getal 22. Dit is een aantal jaren zo geweest ik was nog een kind. Nu inmiddels heb ik het nooit meer. Maar ook ik werkte toen achter de kassa en herken jou voorbeelden. Ook dat de klok stilstond op die tijd en mijn moeder kocht een nieuw huis nummer 22 teveel om op te noemen. Dit was voor mij een teken was dat dit niet toevallig meer kon zijn.

   Like

 12. Diana de Hoog

  Hallo,
  Ik heb een vraagje, elke dag zie ik op mijn klok 23:02 staan.
  Grappig is dat mijn geboortedatum dus ook 23-02 is.
  Wat voor betekenis heeft dit?

  Groetjes
  Diana

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Hoi Diana,

   Dank voor je reactie.
   De betekenis is persoonlijk. Dat wil zeggen het is afhankelijk van wanneer je het ziet en wat voor gevoel het jou geeft.
   Het vaker terugzien van dezelfde getallen (3 of vaker) kan duiden op een engelenboodschap.
   In de blog over getallen vind je de betekenis van de getallen 0-9.
   Uit de combi van getallen kun ej de strekking van het bericht dan duiden.

   Haregroetjes,
   Linda Goodings
   De Aarde Engel

   Like

 13. Robert 0317

  Mooie blog.
  Ik ben in contact gekomen met engelen eigenlijk na dat het uit is gegaan met mijn ex.
  Ik ben door die ervaring echt veranderd, in die periode dat ik me eigen gebroken voelde kwam de dubbele getallen.. en ik dacht eerst dat ik gek werd.
  van 11:11 , 12:12, 13:13 , 22:22 eigenlijk alles wel. Daarna 11, 111, 22 222 33 33 44 444 etc.
  het is nu 9 maanden uit, en ik bid eigenlijk om mijn meisje weer terug te krijgen. Daarop krijg ik vaak ingevingen, liedjes , veren, dubbele tijden. Vaak als ik er echt doorheen zit, bid en zeg ik kan er niet meer tegen.. bam komen de getallen weer. Nou sprak ik mijn ex laatst aan de telefoon. Ik had haar een bericht gestuurd van dat als ze klaar was, ze me definitief uit haar tel.lijst moet gooien. Dat deed ze niet. Toen belde ze me op.. Uit het raam keek ik met de telefoon, onder het gesprek kwam een witte veer uit de lucht voorbij. Zoveel dingen eigenlijk wat er gebeurd. net zei ik ook weer.. Ik kan hier niet meer tegen.. Help mij met haar terug te winnen. Ging een rondje rijden, kwam ik een buitenlands kenteken tegen met 13:13 erop. Zo lastig om vertrouwen te houden dat alles goed komt als je tekens krijg , maar in werkelijkheid niet veel nog zichtbaar is. Dat ze er zijn weet ik 100% zeker , maar dat het lastig is om soms vertrouwen te houden op een mooie resultaat is ook een feit.

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag Robert,
   Dank voor je bericht! Dat altijd alles goedkomt is een feit. En dat je jouw inderdaad tekens geven en boodschappen via getallen daar ben je ook al achter.
   Alleen jouw vraag om je te helpen je ex terug te winnen…dat zal helaas niet gaan. Althans dat is niet is waar ik (noch de engelen waar ik mee werk) zich mee bezig houden.
   Natuurlijk kun je ze wel om hulp vragen aangaande de liefde en engelen zullen daar ook zeker gehoor aan geven. Maar als het om een specifieke persoon gaat heb je te maken met de vrije wil van die ander. En engelen (even als ik) respecteren vrije wil. Dus in dit geval is het aan haar om te beslissen of zij ook wil wat jij zou willen.
   Indien jullie het allebei willen kun je wel om hulp vragen als het gaat om nader tot elkaar komen of als er andere uitdagingen zijn.
   Had je ook de blog over soulmates al eens gelezen? misschien vind je daar nog wat antwoorden:
   https://deaardeengel.wordpress.com/2014/04/24/soulmates/

   Veel geluk en liefde gewenst robert,
   Hartegroet,
   Linda Goodings
   De Aarde Engel

   Like

 14. evangeline

  Hoi linda,
  ik zelf zie heel veel 7 17 71 77 en ook de 44. Ga op vakantie op 17.7.
  Is dit dat ze me willen laten weten dat een wens in vervulling gaat t. En dat ik hiervoor op de goede weg ben?
  Heb mn wens naar boven gestuurd al een tijdje terug maar willen ze me het zo laten weten. Nu ik dit bericht tik zie ik 1117 en 44. Alvast bedankt voor de reactie
  Gr
  evangeline

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Hoi,

   Interpetatie van dit soort berichten is heel persoonlijk. Volg hierin dus je eigen gevoel!
   1 en staan voor positieve gedachten houden en 7 voor het zijn op de goede weg. Mijn ervaring is dat engelen samen met jou je wensen cocreeren.
   Je krijgt tekens en aanwijzigingen die verband houden met actiestappen en jouw pad.
   Hartegroet,
   Linda Goodings
   De Aarde Engel
   http://Www.de-aarde-engel.nl

   Like

 15. Tina

  Hoi Linda,
  Een tijd lang kreeg ik dagelijks en heel vaak het getal 33 te zien.
  Niet alleen op een digitale klok, maar ook als ik bijv in een winkel voor de kassa stond, en er nog een kassa koopje bij deed, jawel hoor .33. Zelfs een belasting teruggave die eindigde op 33, euro en nog wel meer dingen. Soms was het zo vaak ( wakker worden om precies 7.33 dat ik al tegen de wekker m,n vader goedemorgen! zei. De band met hem was heel sterk, en hij is geboren op 17maart 1933. Maar nu is het ineens weer een ‘tijdje stil. Is hij m,n (bescherm)engel? Hoop dat jij het me kunt vertellen..
  Lieve groet,
  Tina.

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag Tina,

   33 staat voor de opgestegen meesters… Jezus,Saint Germain enz.
   Je zou kunnen Google op die datum om.meer te achterhalen. Verder is het persoonlijk… jouw intuitie vertelt je met wie je te maken hebt. Vertrouw op je eigen gevoel.

   Hartegroet,
   Linda Goodings
   De Aarde Engel

   Like

 16. Marianne

  Hallo,
  Ik ben sinds kort actief geïnteresseerd en bezig in gebed met Engelen en ik zie vaak het getal 22 of 11 voorbij komen in de vorm van tijd op mijn klok, bijvoorbeeld 22.22 uur en 21.12 uur. Vaak gaan mijn gebeden over de liefde en bedoelt voor iemand anders.
  Ik zelf ben geboren op 22-08-1974, mijn kinderen op 11-04-2009 en 22-05-2011 en mijn vader is overleden op 11-09-1996.
  Kunt u mij hier meer over vertellen of uitleggen?

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag Marianne,

   Voor verdere uitleg/ duiding kun je het beste contact met mij openen.
   Middels een consult kunnen wij verder ingaan op de materie en jouw specifieke vragen.
   Hartegroet,
   Linda Goodings

   Like

 17. Auke

  Hoi linda,

  Ik zie al voor een hele lange tijd bijna dagelijks het getal 22.44 voorbij komen. Meestal zie ik dit op de tijd, maar nu komt het ook steeds vaker voor dat ik het ook op andere manieren zie, zoals een betaling die ik moet doen in een winkel. Kunt u mij vertellen wat dit betekend?
  Groetjes Auke

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag Auke,

   Het getal heeft er mee te maken dat er van je gevraagd wordt om vertrouwen te houden!
   Dat er achter de schermen gewerkt wordt om je te helpen…
   44 is ene engelengetal (hoe meer 4-en hoe meer engelen) de 4 herinnert je eraan dat er engelen om je heen zijn die je om hulp KUNT vragen 😉
   Hartegroet,
   Linda

   Like

 18. Lindsey

  Beste Linda,
  ik volg je nu al geruime tijd via facebook. Ik zit met iets, maar misschien sla ik de bal volledig mis en wil dit niets zeggen,… Misschien weet jij het antwoord.
  Wat me al geruime tijd opvalt is dat als ik iets leuk vind en dit ook aanklik, ik altijd eindig op een getal eindigen op 0 vb. 10, 20,… 100, 200 enz… Maar ook vaak op een getal dat eindigt op 5 . Heeft dit iets als betekenis?
  Alvast bedankt!

  Lindsey

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag Lindsey..
   Het gaat ook om het gevoel wat jij erbij hebt! Wat zeggen de getallen of het moment waarop ze tot je komen jou?
   De 0 staat voor God ofwel de bron van al wat is… Hoe meer 0-len hoe meer de boodschap wordt benadrukt. De getallen 1-0 zie je ook in dit artikel hierboven. Het gaat dus om combinaties.
   5 staat in ieder geval voor een grote verandering!

   Linda

   Like

 19. Esther

  Beste Linda,
  vanochtend werd ik wakker gemaakt uit mijn droom, die ik me helemaal niet meer herinner (moest meteen opstaan en aan de gang). Het enige wat ik me heel goed herinner en wat ook de hele tijd blijft hangen is dat ik 333 heb gezien. Grote rode drieën op een wit achtergrond. Ben natuurlijk meteen op onderzoek uitgegaan naar de betekenis, alleen weet ik niet precies hoe dit te interpreteren. “Je bent een geworden met de verlichte meesters en ze werken dag en nacht met je op vele niveaus. Ze houden van je leiden je en beschermen je in alle opzichten.” Met name het eerste deel, hoe kun je een worden met verlichte meesters? Zou jij mij dit kunnen verduidelijken?
  Met liefs en dank,
  Esther

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag Esther,
   In feite zijn we alleen één 😉 Dat houdt in dat we allen afkomstig zijn van een en de zelfde bron/ god of hoe je het ook noemen wilt.
   Mijn interpretatie van jouw geval zou als volgt zijn. Opgestegen meesters hebben tijdens hun leven op aarde verlichting bereikt. Ofwel ze hebben hun ego het wijzen opgebracht/overwonnen en handelen slechts vanuit liefde. Het is ook afhankelijk van waarmee jij verder bezig bent. Ik vermoed dat je allereerst al een sterke band hebt (gehad) met een van de opgestegen meesters. Of meerdere of dat nu ontwikkeld. En vooral dat je steeds meer keuzen maakt vanuit liefde ipv vanuit angst. Mijn gevoel zegt dat dat bedoeld wordt met het een worden met…
   Als er een specifieke meester is bijvoorbeeld Jezus die je aantrekt dat zou het bijvoorbeeld ook kunnen zijn dat je (steeds) meer het pad van heling op gaat. Jezus was tenslotte een groot healer, snap je een beetje wat ik wil zeggen? Het is in ieder geval duidelijk dat je trilling verhoogd is aangezien de meesters tot je komen en door je werken 😉 Vele meesters hebben ervoor gekozen om na hun overgang, de aarde en de mensen te blijven helpen. Ik hoop dat dit helpt? Mocht je gedetailleerde informatie willen dan kan ik altijd in een reading eens met je meekijken.
   Hartegroetjes,
   Linda

   Like

   1. Esther

    Linda, dank je wel voor jouw antwoord. Het is al een stuk duidelijker en een mooie betekenis!
    Mogelijk dat ik geïnteresseerd ben in een reading. Hoe gaat dit in zijn werk en wat voor kosten zijn er aan verbonden. Heb geprobeerd op de website meer info te vinden, maar het lijkt alsof die eruit ligt.

    Like

 20. Mariska

  Beste Linda,
  Ik heb al jaren dat ik op elke digitale klok elke dag 12:02 zie (of 00:02)
  Ik vraag me al jaren af wat dit kan betekenen! Ik ben zelf 12-02 jarig,dus dat is sowieso al toevallig! Eerst was ik steeds verbaast,maar ik ben het inmiddels al wat normaler gaan vinden haha…
  Ik sta er erg voor open om in contact met de Engelen te komen,maar ik weet nog niet zo goed hoe ik dit aan moet pakken..
  Ik vind in ieder geval uw site erg mooi en informatief!
  Alvast bedankt voor uw antwoord!
  Met vriendelijke groet Mariska

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dank je voor je reactie Mariska!
   De antwoorden op je vraag staan ook in deze blog! 12 betekent dat er van je gevraagd wordt om je gedachten over je toekomst positief te houden. En de 2 staat ook voor Heb vertrouwen 🙂
   O staat voor god praat tegen je luister je? dus 02 zou inhouden dat god benadrukt dat het belangrijk is om vertrouwen te houden!

   Ik kan je verder heel goed helpen om in contact te komen met jouw engelen.
   Allereerst kun je de andere blogs als engelentekens en 10 tips om in contact te komen met je engelen ook nog lezen!
   en/of je hebt van harte welkom bij een van de engelenworkshops die ik aanbied
   of voor een engelenconsult in mijn praktijk waarbij ik je persoonlijk kan coachen 🙂 Dus mogelijkheden zat!!!
   Hoop dat je hier wat aan hebt?

   En oh op FB plaats ik iedere dag engelentweetjes en houd ik een keer per maand een online engelenspreekuur!
   Als je de pagina liked blijf je op de hoogte!

   Lieve groet,
   Linda

   Like

 21. petra

  Lieve Linda, dankjewel voor dit artikel! Je hebt mij 4 (!) jaar geleden een engelenhealing gegeven die mijn leven heeft getransformeerd.
  De laatste tijd zie ik extreem veel 4en…ik vroeg me al af wat dat betekende. Ik had geen idee dat dit een engelengetal was. Ben 25 maart 44 geworden.
  Ik zie ook extreem vaak dubbele getallen vooral op alle digitale klokken. 11:11 en 22:22 en 23:23 mis ik zelden.
  Ik heb na het lezen van je artikel over de witte veertjes een online engelenreading gedaan en die was heel raak.
  Nogmaals dank voor het delen en voor je prachtige werk.

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Hoi Petra,
   Ik weet het nog!!! Ik kwam bij jou thuis he? Wat GEWELDIG te horen…. Hier doe ik het voor!!!! Bedankt voor het delen.
   Ik zal je nog een beetje helpen met de getallen: 11 betekent: Besteed aandacht aan steeds terugkerende gedachten en ideeën, want ze zijn een antwoord op je gebed.
   Dit getal duidt ook op een uiterst creatief persoon die verslavend gedrag moet vermijden.
   22: Je diep gewortelde overtuiging manifesteert wonderen en prachtige nieuwe kansen. Blijf vertrouwen!
   23: De verlichte meesters helpen je je vertrouwen te bewaren. Ze zijn op dit moment bij je en staan ter beschikking wanneer je hun om hulp vraagt.

   Lieve Petra ik wens je heel veel succes en lijkt me leuk je verhaal eens helemaal te horen.
   Harte groet, Linda
   P.s. Ik neem je reactie op de referenties op mijn website! Ik neem aan dat je daartegen geen bezwaar hebt?

   Geliked door 1 persoon

Klik hier om een reactie te geven

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s