Engelenbericht voor de maand Juli

Engelen geven het advies om in de komende maand veel tijd buitenshuis door te brengen. De energie van de maand kan wat intens aanvoelen. Voor veel mensen zijn er veranderingen gaande en de natuur kan je helpen om in balans te blijven.

Aartsengel Michael helpt en beschermt je in deze tijd. Op jouw verzoek leidt en stuurt hij je naar de gelukkige uitkomst van je hartewens(en) waarvoor soms (drastische) veranderingen nodig zijn. Wees mild voor jezelf en zorg extra goed voor jezelf in deze periode. Gezonde voeding en voldoende slaap helpen je ook om beter in balans te blijven, zegt de aartsengel.

Je wordt geleid om naar binnen te keren en om transparant te zijn over gedragingen en patronen die je kunt hebben en die je niet langer meer dienen. Het is tijd om deze patronen ook los te laten zodat de weg vrij wordt gemaakt voor nieuwe dat zijn intrede aan het doen is. Maar blijf (diep) ademen zegt de aartsengel, het hoeft niet allemaal niet tegelijk. Een rustige maar gestage voortgang is voor alle betrokken voor het hoogste goed en heling.
De veranderingen die je doormaakt zijn geen straf maar noodzakelijk om je wens te laten uitkomen en een teken van innerlijke groei.

De engelen geven de tip dat bloemen of een rozekwarts kristal je kunnen helpen om je hart open te houden. Je kunt buitenshuis de tijd nemen om een aan een roos te ruiken of bloemen in huis halen.  In licht en liefde, Je engelen.

Op de website kun je het kosteloze engelenwerkboek downloaden.
Hartegroet, Linda Goodings- De Aarde Engel
Voel je vrij deze blog te delen wanneer jij iemand kent die er voordeel uit zou kunnen halen.
“De wereld mooier maken, hart voor hart!”

Klik hier om een reactie te geven

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s