Engelenbericht voor de maand oktober

engelenHet thema voor de maand oktober is in je kracht staan en oogsten. Met de Mercurius retrogade net achter ons gaan zaken weer voorruit. Afgelopen periode was er een van afsluiten, zaken afronden en soms chaos.  Begin oktober kun je misschien nog wat naschokken van de retrogade voelen maar je engelen verzekeren je ervan dat je nu klaar bent om weer voorwaarts te gaan.

Je engelen vragen je om je kracht te erkennen en te weten dat het veilig voor je is om in je kracht te staan. Jouw gevoeligheid is een gift voor de wereld er wordt dan ook van je gevraagd dat je nu stappen zet in de richting van je hartewensen ofwel datgene te doen wat jou inspireert. Je engelen laten weten dat deze ideeën/ wensen goddelijk georkrastreed zijn en dat het jouw geboorterecht is deze ten uitvoer te brengen. Weet alsjeblieft dat je alles in je hebt, het volledige potentieel om dit nu te realiseren. Je engelen zijn bij je en moedigen je gaandeweg aan. Dit is de juiste tijd dus je mag er op vertrouwen dat deuren zich zullen openen voor je.

De maand oktober zullen de resultaten van je innerlijke werk of de veranderingen die je eerder dit jaar in gang hebt gezet zich zichtbaar manifesteren. Waar de afgelopen periode soms wat zwaar voelde breek er nu een rustigere periode aan waarin je de vruchten mag plukken van je harde werk. Je engelen laten weten dat ze trost op je zijn maar dat dit nog niet de tijd is om op je lauweren te rusten J.Je wordt aangemoedigd door te gaan op de ingeslagen weg en daarbij alles wat je mogelijk blokkeert over te geven aan je engelen.  Je kunt de aartsengelen vragen je hiermee te assisteren.

Lees hier waar de meest bekende aartsengelen je mee kunnen helpen: Aartsengelen overzicht

In licht en liefde je engelen

Hartegroet, Linda Goodings- De Aarde Engel
Voel je vrij deze blog te delen wanneer jij iemand kent die er voordeel uit zou kunnen halen. “Samen deze wereld mooier te maken, hart voor hart!”

Een gedachte over “Engelenbericht voor de maand oktober

Klik hier om een reactie te geven

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s