Cherubs

Makeup-2In dit artikel meer aandacht voor de “Cherubs” onder de aarde engelen. Dit is ook een groep die hoort bij de gemengde typen van de aarde engelen zoals beschreven door Doreen Virtue. Cherubs of ook wel engelen der romantiek genoemd zijn half engel en half sterrenmens. Wil je meer lezen over de vier basis typen aarde engelen  die bestaan uit de Engelenwijzenelementalen en sterrenmensen kijk dan op de website onder het kopje informatie/ aarde engelen.

Enkele andere kenmerken van Cherubs; De energie van cherubs is romantisch en lichthartig. Vaak hebben de cherubs lang (meestal donker) haar, bruine ogen, dunne wenkbrauwen. Ze hebben doorgaans een kleine mond en lippen. Cherubs besteden veel zorg aan hun uiterlijk en dragen veel make up (lange wimpers). Ook mannelijke cherubs kunnen een beetje make up dragen De ogen van de Cherubs kunnen een ongewone vorm of kleur hebben door de ster invloed, vaak zijn deze groot en expressief. Doorgaans hebben cherubs door de invloed van de engel ook een beetje extra gewicht.
Cherubs staan in verbinding met hun kinderlijke onschuld en hebben nog een gevoel van verwondering voor het leven. Cherubs images (1)zijn Romantisch met een hoofdletter en houden van alles wat te maken heeft met liefde en beauty. Romantische films, boeken ed en Cherubs zijn ook snel verliefd.

Zij houden ervan zich te omgeven met mooie dingen en mensen. Cherubs gaan graag shoppen en houden van schoonheidsbehandelingen. Zij zullen zich goed voelen wanneer zij zich bezig houden met liefde en beauty gerelateerde zaken.  Beroepen als weddingplanner, make up artist, interieur ontwerper en personal shopper zijn hen op het lijf geschreven. Cherubs kunnen ook goed met kinderen overweg en zijn daarom geschikt als kinderbegeleid(st)er of docent. Cherubs zijn geïncarneerd om Gods plan van liefde te verspreiden.

Uitdagingen voor Cherubs: Cherubs hebben een groot vreugdevol hart en dit willen ze met iedereen delen. Ze dromen van de ideale romantische partner (en liefde) en kunnen daarin (te) perfectionistisch zijn. Cherubs zijn net als de sterren gericht op hun taak, maar de liefdevolle Cherubs mogen ook zichzelf gelukkig gaan maken. Doordat zij ervan houden om zich te omringen met mooie dingen kunnen zij gevoelig zijn voor (koop)verslavingen.

Bron: Linda Goodings van De Aarde Engel ; Realm of the Earth Angels van Doreen Virtue
Origineel van Earth Angel Fair : http://earthangelfair.nl/cherubs/

Klik hier om een reactie te geven