10 tips om in contact te komen met de engelen

aee150d31d578459ea59c141c0c6c772

1. Vraag!!
Wanneer je steun of hulp van de engelen wilt ontvangen. Dan zal je daar (gericht) om moeten vragen. Engelen respecteren je vrije wil. Ze zullen daarom niet handelen totdat jij hierom vraagt! De enige uitzondering hierop is als je voordat het je tijd is, in een levensbedreigende situatie terecht bent gekomen. Dan zullen engelen zonder vraag ingrijpen om je in veiligheid te brengen. In iedere andere situatie wacht de engel geduldig op jouw verzoek.

2. Eindig je verzoek aan de engel met een vraagteken
Wanneer je een verzoek bij de engelen doet zorg er dan voor dat je verhaal eindigt met een vraagteken! Mensen vertellen vaak hun verhaal aan de engelen. Dat is prima want de engelen luisteren graag als dat jouw helpt. Maar als je hulp wenst vergeet dan niet om de engelen uit te nodigen om je daadwerkelijk te helpen. Eindig je verhaal met een vraagteken!

3. Heb vertrouwen.
Weet dat gebeden (voor je hoogste goed en heling) gehoord en verhoord worden. De mate waarin je vertrouwt beïnvloed hoe snel en of je het antwoord ‘op je gebeden’ ontvangt.


4. Probeer te achterhalen wat jouw sterke kanalen zijn
Wanneer je weet wat jouw sterke kanalen zijn dan weet je waar je de boodschappen van je engelen kunt verwachten. Lees hier meer over hoe engelen met jou communiceren.
Uiteraard kan ik je hier ook bij helpen als je dat wenst of er niet uitkomt.

5. Laat het los
Wanneer je de engelen gevraagd hebt om je te helpen, dan kun je het beste een stapje achteruit doen. Laat de engelen je helpen en probeer om zelf niet in de weg te gaan lopen 🙂
Ga in plaats daarvan vol vertrouwen verder met je dagelijkse bezigheden. Laat de engelen hun werk doen. Ze komen vanzelf bij je terug als het aan jouw tijd is om stappen te zetten.

6. Laat ook de uitkomst los!
Wanneer je de engelen om hulp vraagt is het beter om aan hen over te laten hoe je gebed verhoord wordt. Engelen overzien het grote plan (en wat het beste is voor jouw ziel). Het antwoord op je hulpvraag zou daarom wel eens in een hele andere vorm of vanuit een hele andere hoek kunnen komen dan je verwacht.

1705101680455409310726952108080302440875690748n

7. Handel zonder uitstel wanneer je het antwoord op je vraag ontvangt.
Vaak genoeg zul je via je intuïtie het antwoord (als verhoord gebed- meermalen) binnen krijgen. Dit houd in dat je het antwoord, afhankelijk van je sterke kanalen ziet, voelt, hoort of weet. Het is dan belangrijk om zonder uitstel handelen om de synchroniciteit met de goddelijke timing op dat moment niet te verliezen. Engelen kunnen ook mensen en situaties in je leven brengen die je verder zullen helpen, wanneer je daarin meegaat zal het je leven positief beïnvloeden.

8. Herken de tekens van je engelen.
Leer ‘de taal van de engelen’ spreken. Engelen geven subtiele tekens om hun aanwezigheid kenbaar te maken. lees hier alvast meer over in mijn blog over engelentekens.

9. Breng je geest tot rust
Wanneer je in een kalme ontvankelijke staat bent zul je de leiding van je engelen gemakkelijker kunnen horen. Mediteren kan hierbij ondersteunen.

10. Maak je keuze(n)
Je engelen laten je vaak de beste optie zien, of ze zullen je de weg wijzen. Engelen helpen maar jij moet wel zelf stappen zetten! Werk samen met je engelen om je wensen te manifesteren.

Ik hoop dat dit je helpt om meer in contact te komen met je engelen? Ik hoor ook heel graag wat jouw ervaringen zijn met engelen.
Je reactie kun je hieronder achterlaten.

Hartegroet,
De Aarde Engel – Linda Goodings

Mijn missie: ‘Samen naar een mooiere wereld, hart voor hart!”
Als jij iemand kent die voordeel zou kunnen halen uit mijn blogs, engelenconsulten, workshops of tweetjes.
Laat ze dan a.u.b weten dat ik er voor ze ben  Dank je wel!!!

P.s.Voel je vrij om dit artikel te DELEN door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen te klikken.

7 gedachten over “10 tips om in contact te komen met de engelen

 1. Hester

  Hallo lieve aardse engel..

  Ik zit erg vast met wie ik ben mn leven lang al sta mezelf in de weg, ik moet letterlijk afgebroken worden wil ik voelen wat echt is of een engel.
  Wil zo graag dat steuntje in mn rug.
  Kzit aan mn tax ben op en er moeten veel keuzes gemaakt worden maar durf het niet..verhuizen mn huwelijk mn ik afleggen enz..
  Hoe kan ik mn engelen voelen waarnemen en dat het niet mijn gedachten zijn…

  Groet Hester

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag Hester,
   Je situatie is te complex (en te privé mijn inziens) om zo even antwoord op te geven.
   Je bent altijd welkom in de praktijk waar we naar de situatie/ lessen kunnen kijken.

   Hartegroet,
   Linda Goodings
   De Aarde Engel

   Like

  2. Melin

   Beste Hester,

   Het is bijna Kerst, tijd voor de engelen om gezien te worden maar geloven zit in je zelf. Kijk eens om je heen en voel de kracht en liefde van God. Zie kerst symbolisch als een nieuwe geboorte een nieuw begin waarbij je het oude afsluit. Een gebed doet wonderen.

   Like

Klik hier om een reactie te geven

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s