Sugiliet

IMG_9452

Dit is de steen van aartsengel Michael, de Sugiliet.Het vertegenwoordigt spirituele liefde en wijsheid. Het opent alle chakra’s en brengt ze op een lijn voor de doorstroom van liefde. Sugiliet leert je leven vanuit je waarheid en herinnert de ziel aan zijn levensdoel hier op aarde.

Het kan ondersteunen bij het verkrijgen van inzichten in deze andere levens voor het balanceren van karma. Het ondersteunt bij het verkrijgen van antwoorden op levensvragen.
Het is een steen die lichtwerkers ondersteunt en leert hen zich gemakkelijker op aarde aan te passen.

Sugiliet brengt licht en liefde in duistere situaties. Het stimuleert (zelf)vergeving en gaat vijandigheid tegen. Het moedigt samenwerking aan en kan daarom ook ingezet worden bij groepswerk.

Het kan helpt goed bij paranoïde, dyslexie en autisme, ondersteunt om leerproblemen te overwinnen. Het moedigt positieve gedachten aan en reorganiseert hersenpatronen. (die bij dyslexie ten grondslag kunnen liggen) 

Sugiliet leert je liefdevol om onplezierige kwesties onder ogen te zien. Het verlicht verdriet en angsten, werkt pijnstillend, verjaagd negatieve energie en verleent liefdevolle steun en kanaliseert geneeskrachtige energie in lichaam, ziel en geest. Het kan hierom ook weldadig werken voor kankerpatiënten.

Als jij iemand kent die voordeel zou kunnen halen uit mijn engelenwerk. Laat ze dan weten dat ik er voor ze ben!  Voel je vrij deze blog te delen.

“Samen deze wereld mooier te maken, hart voor hart!”

Harte groetjes,
Linda Goodings – De Aarde Engel
www.de-aarde-engel.nl  – www.earthangelfair.nl

 

 

9 gedachten over “Sugiliet

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag Yvette,
   Bedankt voor je bericht!
   Beknopt: Azuriet stimuleert (de werking van) het derde oog evenals inzichten. Het werkt ook reinigend op lichaam en geest. Lichamelijk werkt het sterk positief uit op onder andere de keel, nieren, schildklieren en botten. Azuriet kan goed ingezet worden bij Stress; verdriet, angsten en fobieën.
   Hartegroetjes, Linda

   Like

    1. De Aarde Engel Berichtauteur

     JaZeker Yvette!
     Op jouw intuïtie! Hoe voelt het als je ‘m ziet? Welke trekt je aan?
     Als je gevoelig bent, tintelt ie lekker in je hand? Dat soort dingen.
     Stenen die lekker in hun energie zitten “stralen” en glanzen 🙂
     Hartegroet
     linda

     Like

 1. Maria Volkers

  Hoe werkt deze steen? Moet je deze bij je dragen? Kan je deze steen ook ’s avonds onder je kussen leggen? Het zou evt voor mijn dochter van 9 jaar zijn. Ze is gauw bang en heeft een te sterk disharmonisch verdeelde intelligentie. Waardoor ze zeer moeilijk lerend is. Alvast bedankt, heel veel liefs, Maria

  Like

Klik hier om een reactie te geven

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s