Leprechauns – Kabouters

leprechaunIn dit artikel meer aandacht voor de leprechauns ofwel de kabouters onder de Aarde Engelen. Dit is ook een groep die hoort bij de gemengde typen van de aarde engelen zoals beschreven door Doreen Virtue. Wil je meer lezen over de basis typen aarde engelen  die bestaan uit de Engelenwijzenelementalen en sterrenmensen dan kunt kijken op de Earth Angel Fair site waar al deze groepen beschreven staan.

Leprechauns zijn half wijze half elementals.  Leprechauns geloven in magie en houden en ervan om mensen aan het lachen te maken. Ze hebben vaak het geluk aan hun zijde en pakken elke gelegenheid aan om te lachen of om een grap met je uit te halen.
Mijn persoonlijke ervaring is dat je met een leprechaun weet je nooit wie je voor je hebt. De serieuze wijze of een lollige elemental. Binnen enkele seconden switchen ze; van een serieuze gesprekspartner (wijze) naar de lollige elemental die over de grond rolt van het lachen.

pot-of-goldEnkele andere kenmerken; Leprechauns hebben vaak een Keltisch uiterlijk. Ze kunnen sterk op leprechauns lijken die hun oorsprong vinden in Ierland. Over het algemeen zijn leprechauns grover en zwaarder en groter dan de elementalen. Ze hebben vaak zwart/bruin of roodachtig blond haar. Hun energie wisselt van serieus naar onverbeterlijke grappenmakers. Waar leprechauns zich goed bij zullen voelen is bijna vanzelfsprekend ‘entertainment’; verhalen vertellen, comedy, muziek, dans, theater of acteren. Leprechauns zijn hier om hun kennis te delen en mensen te leren om gelukkiger te zijn door meer te lachen.

leprechaun

Uitdagingen voor leprechauns: Leprechauns zijn gevoelig voor verslavingen. Ze kunnen doorslaan bij het  “feesten”. Leprechauns doen er ook goed aan veel tijd in de natuur door te brengen. Dit komt hun humeur (temper) ten goede. Ook hebben leprechauns veel variatie nodig omdat ze snel verveelt raken. Wanneer de elemental in hen ‘los’ is kunnen leprechauns een beetje doorslaan en onvolwassen of kinderachtig overkomen. Om een relatie met leprechaun te hebben moet geduld kunnen opbrengen. Maar je zult niet snel verveeld raken want er wachten altijd nieuwe avonturen met leprechauns.

Bron: Linda Goodings van De Aarde Engel, Realm of the Earth Angels van Doreen Virtue.

Klik hier om een reactie te geven

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s