Engelentekens

1380565_451533394968312_1347532707_nWat zijn engelentekens ? En wanneer ontvang je deze tekens? 

De meest voorkomende engelentekens zijn muntjes, getallen, veertjes. Maar engelen tonen je ook regenbogen, wolken in de vorm van een engel en engelen plaatjes/ beeldjes. Engelen kunnen (net als overledenen) ook gebruik maken van geuren.  Bij engelen gaat dit om bloemen geuren. Ook de ‘toevalligheden’ die je tegenkomt op je pad zijn tekenen vanuit de hemel.

Om deze tekens te ontvangen hoef je alleen maar te vragen. Vraag je engelen om tekens en laat dan je verzoek los! Dit loslaten betekent dat je ‘verder gaat met de dag’ en niet op de engelen gaat zitten wachten. Tekens en berichten van engelen komen gemakkelijker bij je binnen wanneer in een (ontspannen) ontvankelijke staat bent.  Als je op een reactie wacht dan ben je niet ontvankelijk.

Toen ik voor het eerst in contact kwam met engelenenergie heb ik de engelen gevraagd om mij tekens te geven. Als bewijs van hun bestaan! Ik kwam in die periode, vele witte veertjes tegen. Deze veertjes kwam ik tegen wanneer ik buiten liep. Maar ik kwam ze ook binnen in mijn huis en op onverwachte plekken tegen.  Soms dwarrelde ze letterlijk voor mijn gezicht langs! Ook mijn huisgenoten (die niets van mijn verzoek  wisten) kwamen in die tijd met witte veertjes naar me toe.  Zij vonden ze ook overal en ik kreeg ze met de boodschap. “Kijk een wit veertje voor jou!”

Op een dag ging ik boodschappen doen en was ik niet zozeer met engelen bezig. Toen ik mijn auto in stapte lag daar al een witte veer op het dashboard, Ik reed langs een (aartsengel michael) blauwe auto met nr 44 in het kenteken. In de winkel in de flessen automaat zat een witte veer. Bij de kassa moest ik  44,90 euro afrekenen. 4 is een engelen getal.  In dit geval kreeg ik ook een bericht van God. 90 staat voor: God vraagt je om je “life purpose”  niet langer uit te stellen. Ga aan het werk!!! Doe vandaag nog iets met je spirituele intresses. Je bent er klaar voor!  Door middel van getallen communiceren de engelen namelijk ook graag met je!

                                   20130621_104051     998253_166383903542682_2065596950_n     20130621_102956                                                Met de tekens willen de engelen je laten weten dat ze in de buurt zijn. Klaar om jou te helpen!  Voor mij werken deze tekens soms als een reminder om de engelen om hulp te vragen of  zijn ze een bevestiging van een bepaalde keuze.

Engelen hebben humor! Een van de tekens die ik ooit kreeg kun je op deze foto zien. In de categorie hier kun je niet omheen! Op een dag liep ik in een winkel. Daar stond deze 20130730_145329levensgrote engel. Ze knielt en kijkt naar iets… op het plateau waar ze op staat hangt een wit veertje! En daar kijkt ze naar. Ik vind dit humor :).

Engelen kunnen je adviseren, steunen en helpen zodra je ze daartoe uitnodigt. Echter ze respecteren je vrije wil en kunnen dus niet helpen zonder jouw vraag.  Engelen kunnen wel tekens geven in de hoop dat jij ze opmerkt en er wat mee doet. Bijvoorbeeld om hulp vragen!

Wanneer je God en de engelen om hulp hebt gevraagd is het belangrijk dat er ook klaar bent om de hulp (direct) te aanvaarden. Wanneer er een deur voor je wordt geopend of je krijgt een bepaald advies dan is het belangrijk dat je dit zonder oponthoud opvolgt. Uitstel zorgt ervoor dat je de synchroniciteit met de goddelijke timing op dat moment verliest.

Wees ook zeer specifiek bij wat je vraagt. De engelen vragen om je overal bij te helpen is weinig zinvol. Het betekent dat je de engelen laat beslissen over jou vrije wil en de regie uit handen geeft. Dat is niet de bedoeling.

Een effectieve manier om met je engelen te werken is door ze s’morgens te vertellen wat je plannen zijn voor de dag en ze daarbij om hulp te vragen. Uiteraard kun je ook en vooral om hulp, steun en advies vragen op momenten wanneer je zorgen maakt . Of wanneer je tegen een situatie opziet.  Zorg wel dat je verzoek eindigt met een vraag (teken)!

Ik ben heel benieuwd naar de tekens die jij kreeg van de engelen? Je kunt je reactie hieronder kwijt!

Hartegroet, Linda
D
e Aarde Engel
http://www.de-aarde-engel.nl

Voel je vrij om dit artikel te DELEN door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen te klikken.

95 gedachten over “Engelentekens

 1. Bendilo

  Oh ja wat ik was vergeten te vragen was…Ik zie heel vaak 55 terwijl ik op dat moment niets boeiend aan het doen ben. zolang ik weet betekend 55 dat je een positieve stap maakt. maar als ik tv zit te kijken en of film zit te kijken zie ik zelf niet wat voor positief ik aan het doen ben. hahaha maar het komt niet voor niets.

  groetjes,
  Frendsel

  Like

 2. Bendilo

  Hallo allemaal,

  Ik ben Frensel en mijn ervaringen met engelen begon heel apart dat ik zelf bang van werd, want ik wist niet wat het was en wat de betekenis ervan waren.

  het begon zo….uit het niets pakte ik me telefoon en het was precies 22:22 ik vond het een mooie getal maar voor de rest dacht ik er niet meer aan. de volgende dag gebeurde precies het zelfde en stond weer 22:22 en de volgende dag weer dus 3 dagen achter elkaar…en toen werd ik wel bang want dat kan geen toeval meer zijn.

  en daar bleef het niet bij..ik was onderweg naar huis (met de bus) ik dacht ik ga me moeder bellen om haar erover te vertellen (over de 22:22) nou ik deed het bijna in me broek, want toen ik bij de bushalte aan kwam en naar de tijd keek het miste precies 2 min voor de bus die ik moest nemen en precies 22 min voor de volgende bus :O ik schrok maar ik begon ook een beetje gek van te worden want ik wist niet wat het betekend.

  maar dit alles is maar de top van de ijsberg, want sindsdien maak ik verschillende (aparte) dingen mee tot de dag van vandaag!!

  wat ik ook merkte is dat ze af en toe veranderd…dus 11:11 12:12 13:13 14:14 15:15 17:17 18:18 en 19:19 (zie ik momenteel ook vaak) dus eigenlijk alle dubbele getallen,
  wat ik ook heel vaak ziet minst 5 keer per dag is: 22–44–33–55 deze 4 getallen zie ik ELKE DAG en dit is zeker al meer dan 8 maanden al bezig, elke dag sinds ik 3 dagen achter elkaar die 22:22 zag.

  ik ben blij dat er meerdere mensen zijn die ook zulke (rare/aparte) maar mooie ervaring meemaken.

  Groetjes,
  Frendsel.R

  Like

  1. liesbeth Bastiaensen

   Mijn vriendin zegt me ook heel dikwijls dat ze dubbele getallen ziet op een klok bv. 13u13, 19,19 zij is niet bezig met engelen maar vraagt zich al lang af wat dit kan betekenen! Zij dit signalen? En wat moet ze hier dan mee?
   groetjes Liesbeth

   Like

   1. De Aarde Engel Berichtauteur

    Hoi,

    Ze zou de betekenis kunnen opzoeken 🙂
    (Zie lijstje)
    Ja mijn inziens zijn het boodschappen.
    Op mijn website vind je ook het boek getallen met engelen waar alles in staat.
    Hartegroet,
    Linda Goodings

    Like

 3. hans middelkoop

  gisteren had ik een gesprek met mijn pastor naar aanleiding van het overlijden van mijn vrouw vorige week. Hij kwam vragen hoe het met mij ging. Ik had al om een teken gevraagd maar nog niets gemerkt.
  Ik loop naar buiten om de pastor uit te laten, wordt ik door mijn hond meegetrokken naar de overkant van de straat. Ik draai mij om en zie precies boven ons huis waar op dat moment mijn vrouw opgebaard is een prachtige regenboog met een vage engel. Foto van gemaakt. De foto staat op mijn facebookpagina

  Like

 4. Morgaine

  Wat denk je van deze, op een middag samen met mijn sceptische moeder in het chloor warmwater zwembad, we zwommen samen in medisch verband, we hadden het toen we net in het water lagen te ontspannen net over mijn oma gehad, haar moeder, die in 2003 is overleden. En ineens zegt ze tegen mij ene paar meter verder terwijl we rustig stil lagen te genieten: ‘Ik ruik heel sterk een rozengeur!’ En het enige wat ik zei… dat is oma! (ik rook het op dat moment niet, maar nu ik het erover heb hier, ruik ik ineens heel sterk een rozengeur ook, en die heb ik niet staan, noch heb ik een tuin of zijn er tuinen om mij heen waar dit vandaan kan komen), hahahahaha

  Hoe bedoel je… engelen bestaan niet, of je oma die je even komt groeten 😉

  X

  Like

  1. Morgaine

   Oh ja, dat van die witte veren heb ik niet, die vind ik wel, maar we hebben heel veel zwanen hier, kun je zo rapen overal, soms hangen ze bij de havens van de meeuwen etc. Flevoland dus. maar in huis een witte veer vinden niet, wel veel vlinders in het verleden, ooit hing mijn huis er vol mee, en sommigen hingen zelfs in de gordijnen en hingen er gewoon dood zelfs, bleven kleven… Anderen konden gewoon vliegen en kon ik gewoon zelf begeleiden met mijn handen om ze weer buiten te krijgen, maar echt wel 10 op mijn slapakamer, woonkamer en keuken, helemaal vol! En dat een aantal jaar achter elkaar.

   Ook kan ik heel veel zwarte veren rapen onderweg, vind je hier ook overal. Maar dat zie ik niet altijd als een teken, dat is te normaal hier, al lees ik wel weer, dat anderen op diezelfde plekken en plaatsen nooit veren vinden of zien… dus toch een teken?

   Like

    1. Morgaine

     Dank je wel Linda, ik zie ze echt overal en dank en moet meestal ook glimlachen maar neem ze niet altijd mee (ook ivm de honden die daar vrij mogen doen wat los laten 😉 ). En meestal denk ik alleen, ze wijzen mij de weg… maar het waarheen is mij dan een raadsel, ik ga er maar vanuit dat ze mij vertellen dat ik op de goede weg zit! Dat is dan wat ik voel en denk. ❤

     Like

 5. aly de vries

  mijn dochter en ik hebben in de wolken een engel gezien daarna met licht stralen op het zelfde moment zien wij ook een hart in de wolken …….en een dag ervoor zien wij naast een witte wolk drie kleuren oranje geel en heel lichtblauw
  wie weet hier de betekenis van

  Like

 6. Kivo

  Hoi er hing een witte veer aan me slaapkamer raam die dwarrelde naar beneden. Toen heb ik daarna engelen gevraagd of ze er zijn. En nu zong me favoriete zangers een liedje (het stond in de bijbel en de koraan zonder liefde kan de hemel niet bestaan ) kan dat een teken zijn.

  Like

 7. Evelyn Geldens

  Lieve,

  Wat een mooi berichtje. Ik heb altijd gelooft in iets hierboven en vraag dan ook regelmatig hulp. Deze hulp heb ik keer op keer gekregen, maar heb het daarna telkens zelf weer verpest. Ik heb van alles meegemaakt en heb daarom een hoop aan mezelf te werken. De eenerlaatste keer dat ik echt hulp heb gekregen van ze was heel speciaal. Ik kwam toen net een tijdje uit een moeilijke relatie met veel geweld. De periode erna vond ik ineens overal witte veertjes en kreeg ik zomaar de kracht terug om alles op te pakken en sterk weer verder te gaan. De witte veertjes bleven komen en ineens was daar plots de liefde van mijn leven, werkelijk als een godsgeschenk uit de hemel gevallen, totaal onverwachts. Helaas was ik zelf nog te bang en onzeker om dit aan te nemen en heeft deze liefde lang moeten wachten op mijn volle liefde terug. Terwijl er die wel was voor mij ook vanaf dag 1. Met deze liefde heb/had ik ook spiritueel een hele bijzondere en sterke band. We voelden elkaars dingen aan vanaf grote afstanden en konden onszelf volledig in het universum verliezen als we bij elkaar waren. Helaas ben ik nu deze liefse verloren, door mijn eigen schuld. Ik heb ruzie gemaakt en ben continue op mijn strepen gaan staan met dingen die er eigenlijk niet eens toe deden, alleen maar omdat ik bang was om mezelf te verliezen. Nu wens ik dat ik mezelf had verloren in zijn liefde want dan zou deze er nog voor altijd zijn. Maar hij was op, het kon niet meer, hij was niet meer gelukkig en niet meer zichzelf en ook ik zat al lange tijd in de put wat ook niet hielp natuurlijk. Wel hebben we een week voordat hij het geëindigd had nog zo een spirituele samenkoming gehad, wat weer zo bijzonder was. En waardoor we beidde dachten dat we elkaar nooit zouden verliezen. Maar helaas ik ben hem toch kwijt. Nu heb ik therapie gepland staan binnenkort en ben ik hard met mezelf aan het werk. En vorige week ging het zelfs even goed met me. Ik was en voelde me positief en sterk en energiek. En het was alsof een klein stemmetje zei; het komt goed, jullie horen bij elkaar, jij bent zijn meisje, maar het heeft tijd nodig en vertrouwen en hoop, en echt veel tijd. Maar geloof erin. Dit vertrouwen en positifiteit heb ik enkele dagen kunnen volhouden. In deze dagen heb ik een aantal bijzondere dingen gezien en meegemaakt. Eerst heb ik op verschillende dagen, meermaals een regenboog gezien. En op 1 dag gebeurde het volgende. Ik reed in de auto met mijn vader en daar ineens was er zomaar het einde van een regenboog, maar echt het “einde” het punt waar hij echt de grond in ging. Dit voelde al heel speciaal ondat het zo duidelijk beeld was. Vervolgens hebben wij deze regenboog, ondanks verschil van richting blijven zien, tot hij op een gegeven moment recht voor onze neus zat en ik zag hoe ik er doorheen ging, hij liep als een cirkel door de lucht en de grond dwars door me heen. Dit was heel bijzonder.
  Vervolgens een dag later was ik bezig met het plastificeren van een liefdesbrief en gedicht wat ii nog had geschreven voor mijn ex, hier had ik ook mijn ooit gevonden klavertje vier bij gestopt. Op het moment dat ik het uit mijn map pak, binnen. Zit er ineens tussen het al in plastic gestopte papier, aan de binnenkant een wit veertje…… Zomaar. Waarvandaan geen idee. En dan nog wel op die plek.

  Zouden dat tekens zijn geweest van engelen? Dat het goed is als ik denk en vertrouw dat het goed komt tussen hem en mij? Want de dagen erna viel ik terug in mijn verdriet en negativiteit en de gedachte dat het echt over is en niet meer goed komt en in deze dagen heb ik ook geen tekens meer gehad,

  Moet ik dan echt gewoon weer vertrouwen erop dat het goed komt. Dat er iets boven ons zit wat helpt met het goed laten komen?

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag Evelyn,
   Je hebt veel vragen en krijgt idd tekens van je engelen.
   En JA engelen bestaan en helpen je om de best mogelijke uitkomst te creëren in jouw specifieke situatie.

   Inhoudelijk is de verhaal te specifiek, persoonlijk en uitgebreid is om hier verder op in te gaan.
   Voor de fijn tuning welke boodschappen je krijgt, hoe en hoe je daarmee kan werken, dat kan ik je allemaal vertellen via de praktijk

   Hartegroet,
   Linda Goodings
   http://www.de-aarde-engel.nl

   Like

 8. Harmony

  Hallo aard engel ik krijg geen engelen tekens ik zie geen getallen geen veertjes enzo maar ik geloof er wel in maar weet niet of mijn beschermengel me hoort ik probeer van alles maar nog niks is gelukt en dat maakt me ongelukkig kun je me daarmee helpel

  Alvast bedankt

  Like

 9. hannekebb

  Hai Linda,

  Ik vroeg vandaag wat aan de engelen en vroeg of ze mij een teken wilde geven. Bij het antwoord JA, een wit veertje als teken. Bij het antwoord NEE, een grijs veertje als teken.
  Ik kwam in de loop van de dag een wit veertje tegen op mijn kussen, dat duidt op een ja. Maar een paar uur later ben ik een serie aan het kijken, en in die serie pakt iemand ‘toevallig’ een veer op; deze is grijs met witte stippen.
  Wat kan ik nu hiervan denken? Ik raak in de war van de twee veren die ik heb gezien vandaag, eentje die ik letterlijk in m’n handen heb gehouden en eentje die ik op mijn laptop heb gezien.
  Wat zeg jij hierover?

  Like

 10. Hanneke

  Hai Linda.
  Na het lezen van bovenstaande verhaal van jou, ben ik begonnen met communiceren met de engelen. Ik krijg elke keer zo snel antwoord. Vooral via nummerborden. Wat een heerlijk contact. Dank je wel daarvoor.
  Nu kom ik echter steeds de x tegen op nummerborden. Even dacht ik toeval. Maar vervolgens krijg ik alleen maar nummerborden vol met 444 en xx. Ik kan er gewoon niet omheen dat de x iets betekent.
  Ik kan alleen niet bedenken wat. Het enige waar ik aan denk is de romeinse telling x=10.
  Maar het voelt niet dat dit bedoelt word.
  Heb jij een idee?

  Liefs Hanneke

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag Hanneke,
   Interpretatie is meestal vrij persoonlijk. Dwz hangt af van de situatie en vraagstelling enz.
   Ik zou zeggen vertrouw op je gevoel hierbij! Zo te lezen gaat het prima hahah Leuk!
   Hartegroetjes,
   Linda Goodings

   Geliked door 1 persoon

 11. Danielle

  Mooi 🙂 Ja ze hebben zeker humor, soms lach ik hardop om een teken :p Ik zie vooral getallen, en het meeste 22, 0f 2222. Overal, bijna elke dag. Zo weet ik dat ik niet alleen ben en dat ik vertrouwen mag hebben, altijd ❤ Maar het komt in allerlei vormen. Een seintje, een stem, een weten. Ze hebben mijn autootje laatst nog gered door simpelweg "olie" te zeggen, bleek mijn lampje kapot te zijn en mijn olie op, mijn hele motor had kunnen vastlopen! Zo mooi, elke keer weer ❤

  Like

  1. Karin van de Pol

   Hoi Sandra, je kunt op allerlei manieren de engelen jouw hulpvraag stellen. Dit kun je hardop doen of in gedachten vragen. Je kunt het ook op een papiertje schrijven en/of onder een brandende witte kaars leggen. Hoe je je vraag stelt maakt niet uit. Het wordt altijd gehoord.

   Like

 12. lisette

  ik vind ook al geruime tijd overal witte veertjes…stond een keertje buiten en de veertjes vielen zo uit de lucht ,geen vogel te bespeuren.Ik zit al een tijdje in een moeilijke periode,heb ook raad gevraagd en of ze me één veertje wilden sturen als het antwoord op mijn vraag ja was..s’anderendaags zag ik weer een wit veertje uit de lucht vallen.Ik vind dit zo frappant,dat kan toch geen toeval meer zijn…

  Like

 13. Kenneth

  Meerdere keren heb ik al opgemerkt als ik aant stappen ben op straat of aan het rijden ben met de auto, dat het licht van de straatverlichting springt wanneer ik juist passeer. Ik heb dit al eens opgezocht of het toeval kan zijn of dat er iets meer achter zit. Vooral omdat het al verschillende keren gebeurt is. En ook mijn lievelings nummer is nummer 9

  Like

 14. Davien Perik

  goedemorgen, ik heb een vraagje. gisteren tijdens het uitlaten van mijn hond dwarrelde er een mooie veer als een helicoptertje naar beneden vlak voor mijn voeten.het is een gris zwartachtige met aan de rand wit.ik volgde het met mijn ogen terwijl het naar beneden dwarrelde zo mooi om te zien.tijdens mijn wandeling was ik in overpijnzing over mijn leventje ) is niks ernstig mis mee hoor’ over hoe ik er verder mee moest en wat te doen om alles eindelijk rustig te krijgen en dat soort dingen.en toe dus die mooie veer.ik heb hem meegenomen naar huis. wie kan mij vertellen wat ik hiervan moet?mag denken?

  Like

 15. Daisy

  Gisteren vroeg ik de engelen om mij een teken te geven over de situatie tussen mij en mijn ex.
  Een uurtje later reed ik naar huis van mijn werk en kwam ik een bestelbusje tegen met de op het dashboard een naambord met de naam van mijn ex…. thuis aangekomen liep ik het pad op en lag daar een witte veer… ik pakte deze op zonder er bij na te denken. Bij de voordeur werd ik begroet door een witte vlinder. … drie tekenen op rij nota bene!
  Zò byzonder… ! Ik voel me gezegend!

  Like

 16. Sally

  omdat mijn leven al een tijd in de knoop zit en ik dikwijls het gevoel krijg door niemand begrepen te worden en helemaal alleen te zijn, heb ik engelen om hulp gevraagd. Dat was 2 dagen geleden. Nu heb ik gisteren 2 engelen gezien, een beeld en een geschilderde. Daarna was ik orde aan het maken in mijn kinderen hun knutselkast, ik krijg een vel stickers in mijn handen, wat staat erop… Engeltjes. Vandaag heb ik 3 witte veertjes gezien en een wolk die leek op een vliegende engel. Ik heb niet naar deze dingen moeten zoeken, ik was telkens erg verbaasd. Zijn dit nu echt tekenen of beeld ik mezelf iets in? Ook mijn grote liefde waarvan ik maar geen hoogte krijg of het wederzijds is of niet… Telkens ik begin te twijfelen en hem uit mijn leven wil bannen, verschijnt zijn voor en achternaam bijna overal, op tv, op vrachtwagens, reclameborden,… Ik heb de engelen ook gesproken over hem. Heeft dat er dan ook iets mee te maken?

  Groetjes sally

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag Sally,

   Dank voor je bericht! Je ontvangt zeker engelentekens naar aanleiding van je vraag. Daar hoef je niet aan te twijfelen.
   Ze hebben je gehoord en werken achter de schermen om je te helpen. In hoeverre het met je ‘grote liefde’te maken hebt weet ik niet. Ik kan zo namelijk niet inschatten wat je precies besproken hebt met je engelen 😉 Maar dat ze je tekens geven (ter bevestiging) is heel duidelijk.
   Als je wil kunnen we in een reading meer antwoorden ontvangen van jouw engelen.
   Liefs,
   Linda Goodings
   De Aarde Engel

   Like

 17. Anja

  In de maand voordat ik mijn -destructieve- relatie beëindigde, zag ik bijna dagelijks een regenboog. Ook na de breuk zag ik nog vaak een regenboog, en dan precies op een moment dat ik twijfelde over iets . Dan voelde het zien van de regenboog heel duidelijk als de bevestiging dat ik een goede keus maakte. Het allermooiste was nog wel dat ik de eerste dag samen met mijn zus in mijn nieuwe huisje aan het schoonmaken was, en dat mijn zus mij wees op een hele mooie grote vlinder die op de grond zat. En dat in november en alle ramen waren dicht! We waren er allebei stil van en hebben de vlinder voorzichtig buiten gezet.
  Kort geleden nog na een tweede sollicitatiegesprek stapte ik met een tevreden maar toch ook wat onzeker gevoel naar buiten, en daar lag een mooie veer op mij te wachten, als bevestiging dat het goed zou zijn als ik dat bedrijf zou gaan werken. Ik heb de baan gekregen en het is zeker een goede beslissing geweest. Ik vind het zo fijn om dit soort signalen te ontvangen!

  Like

 18. Annebeth

  hoi Linda,
  Met interesse lees ik je mooie site : )
  Mijn eerste duidelijke ervaring met hulp van de engelen,was toen ik geen geld had voor een parkeerkaartje en dringend mijn auto kwijt moest om op tijd te kunnen zijn voor mijn werk. Ik vroeg snel de engelen om hulp en liet het daarna los (of was t eigenlijk alweer vergeten) In 1 keer reed ik vol vertrouwen, geleid zou ik zeggen naar een parkeerplaats, zag een vrij plekje net naast de betaalautomaat, waar een kaartje uit stak…een parkeerkaartje, betaald en wel, precies voor de tijd die ik nodig had… Ik was helemaal in de 7e hemel ermee…wat een mooi geschenk!
  groetjes Annebeth

  Like

 19. vsannik18@hotmail.com

  Hoi Linda, ik geloof hier duidelijk in. Ik geloof in het spirituele. Ik ben iemand aan het loslaten en ik krijg regelmatig tekens dat ik het goed doe. Mijn vraag is of engelen ook met handdoeken enzo spelen (laten vallen als deze op hun plaats liggen (op de kast))? Zaken verstoppen en later terugleggen,… Indien dit klopt, dan heb ik ze zeker bij me elke dag dat ik opsta. Alvast bedankt en vriendelijke groeten Annik

  Like

 20. Janske

  Hallo Linda, vond vorige week eerst een wit veertje op mijn werk, daarna een grijs/zwarte. zie sinds enkele jaren vaak het getal 11.11.
  De laatste tijd eerst 04.44/14.44 nu alle reeksen door elkaar bv 17.17/20.20 enz. Voel me verward..
  Groetjes Janske

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag Janske,

   Bij de duiding van tekens is het heel belangrijk wat jouw intuïtie/ gevoel je vertelt.
   Het getal 11.11 kan gaan over een spirituele relatie (tweelingziel/ awakening)maar ook een liefdevolle herinnering dat gedachten krachten zijn en je ze het liefst positief wilt houden daarom.
   Wat betreft de 4-en hoe meer 4-en hoe meer engelen 😉 Om je heen die wachten op jouw hulpvraag!.
   17 zou (simpel gezegd) impliceren dat je op de goede weg bent en 20 zeg dta je relatie met de bron sterk en duidelijk is 😉
   Als ik het zou duidt wordt er gezegd dat je gewoon mag vertrouwen op wat je weet en jouw eigen intuïtie 😉
   Hartegroet,
   Linda Goodings
   De Aarde Engel
   http://www.de-aarde-engel.nl
   http://www.earthangelfair.nl

   Like

 21. Jessica

  Hi Linda,

  Mooi artikel heb je geschreven. Ik heb een vraag. Communiceren engelen ook met letters? Ik kom namelijk de hele tijd de letter M tegen.

  Alvast hartelijk dank.

  Groetjes Jessica

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Hoi Jessica,
   Dank! Getallen… hmmm ik ken wel boodschappen via zicht.. Maar voor de specifieke boodschap wil je je gevoel/ intuitie volgen. OF gewoon vragen om helderheid hahah
   Hartegroet,
   Linda
   De Aarde Engel

   Like

 22. zus

  Op zolder van het ouderlijk huis viel er bij het kijken naar oude documenten over mijn opa plotseling van bovenaf langs mijn haar, via een tik op mijn schouder, resoluut een grasgroen veertje bovenop het schooldiploma van mijn opa. We hebben hem en mijn oma al vaak om raad gevraagd in een nu moeilijke tijd.
  Vanwaar een groen veertje en geen witte?
  Daarna vond ik een oud dagboekje van mijn andere oma, mijn naamgenote, geschreven ten tijde vd oorlog. Ik las alles en het was zo echt alsof ze met mij sprak, alsof ik haar al jaren kende. Maar zij was al overleden toen ik geboren werd.
  Diezelfde avond vond ik ook een wit veertje op onze eettafel thuis.
  Later die avond kreeg ik hulp aangeboden van degene aan wie ik het die middag na het bezoek op de zolder gevraagd had.
  Zijn al onze opa’s en oma’s bij ons om te zorgen voor een goede afloop?

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag zus.
   Het is gebruikelijk dat overleden dierbaren je nog bijstaan.
   Jouw gevoel/ intuïtie vertelt je wie wanneer bij je zijn.
   overledenen zijn vaak te herkennen aan een specifieke geur die je aan hen doet denken (bijvoobeeld de geur van tabak die ze altijd gerookt hebben), of vlinders, een weten een gevoel dat ze er zijn dat soort.

   Maar wat ik zie in jou situatie lijkt het er inderdaad sterk op dat jullie hulp van hen krijgen, ja.
   Hartegroetjes,
   Linda Goodings
   De Aarde Engel
   http://www.de-aarde-engel.nl

   Like

 23. Shaima

  Hoi ik ben een meisje dat nog niet zo oud is maar ik heb nu al heel veel spirituele gevoelens ik heb heel vaak jeuk op mn hoofd en ik vind overal witte veertjes als ik in mn zakken aan het graaien ben zitten er altijd muntjes in en mijn moeder vertelde laatst dat ze heel depressief was en toen even op bed ging liggen en dat engel Michael haar toen riep dat hij haar toen naar een soort zwart gat bracht en dat ze toen in tranen uitbarstte hij zij toen tegen haar je hebt het goed gedaan! Dat vond ik heel bijzonder

  Like

 24. Elly Bos

  Ik heb net een vraag gesteld tijdens een wandeling door de weilanden aan de engelen. Opeens hoor ik aan mn rechter kant een vogel krijsen ik kijk op en zie werkelijk een weiland vol met veertjes. Voelde ook weer een hoofd/ gezicht kippenvel/kriebel.

  Like

 25. willy

  In vervolg op mijn eerder reactie…gisteravond na het plaatsen van mijn eerste reactie de krant doorgelezen, lees bij de rouwadvertentie’s het gedichtje wat ik had uitgekozen om op het rouwkaartje van pap te laten plaatsen, dat is vreemd, denk ik, dit kom je bijna nooit tegen, het heeft ook niet eerder in de krant gestaan. Vandaag overdenk ik de reactie’s die ik heb gehad na het plaatsen op facebook en dat er iemand is die het niet heeft gesnapt, want het koolmeesje stond ook op de rouwkaart…maar ook het gedichtje borrelt naar boven.. het kan niet waar zijn….ik krijg het heel erg warm en “angelbumps” voornamelijk aan de rechterkant van mijn lijf, het heeft zo moeten zijn, gisteren 3 tekens gekregen van de engelen, voel mij verwarmd en beschermd, DANK <3, liefs Willy

  Like

 26. willy

  Op zoek naar antwoorden ivm een nare periode na het overlijden van mijn vader,vorige week het blad “vriendin”snel doorgelezen, want die werd met de leesmap de volgende dag opgehaald, staat daar het artikel in over de aarde engel. Vanmorgen een koolmeesje ( ook afgebeeld op de rouwkaart) gespot in de voortuin waar normaliter nooit een vogeltje komt, kijkt mij intens aan en ik groet hardop ; hoi papa, direct wordt ik door emotie’s overmand, zo mooi! Terwijl ik een knuffel krijg van mijn man ivm mijn tranen, klinkt op de radio het liedje waar ik altijd zo blij van wordt tijdens het hardlopen op de hei ; LOVE generation…. Hoe mooi is dat. Later op de site van aarde engel terecht gekomen, en lees ik over Azraël, vanavond tijdens mindfulness oefening vraag ik hem om steun, voel gekriebel op mijn kruin, lees ik net dat dit ook een teken van een engel is. Voel mij diep geroerd. Dank voor de snelle steun,,,xx

  Like

 27. twan

  Was net wat aan het uitzoeken over engelen en zie ineens nummer 4 en 9 voorbij komen, mijn verjaardag valt op 04-09, heb het gevoel dat er 1 beschermengel over me waakt en dat de andere beschermengel onderweg is, thnxxx voor je uitleg over de engelen en mag hier gebruik van gaan maken. Kan niet goed aanzien dat er zoveel werkloos zitten te kijken 😉

  Like

 28. Angel

  Vandaag op mijn werk zag ik een wit veertje bij de lift liggen dacht wauw volgens zijn ze bij me? Bleef er naar staren. Zit in een nare periode misschien mogelijk een teken dat ze me willen helpen.

  Like

 29. Pet

  Na maanden een kindje gewenst te hebben, ben ik naar een kerkje een stuk verderop gefietst. Bij wijze van bedevaart. Daar stak ik een kaarsje op en overdacht mijn kinderwens. Terug gekomen bij de fiets, zat er een wit veertje onder mijn fietsbel, dat gaf goede moed en het is helemaal goed gekomen met mijn wens! 😊
  Overigens hoorde ik onlangs pas dat witte veertjes vinden meer te betekenen heeft. Sinds die dag dacht ik alleen dat het speciaal voor mij was, maar niet een signaal in het algemeen, zeg maar. Bedankt voor deze blog, het is net wat ik nodig had!

  Like

 30. Pingback: Wat zijn Engelen en Aartsengelen? | De Aarde Engel BLOG

 31. hanneke

  Tijdens mijn reis in 2012 (6.5 maand) vond ik elke dag muntjes! Nog nooit heb ik zo lang in direct contact gestaan met mijn Engelen. We maakten er een spel van…. en wanneer er een dag geen muntjes lagen en ik dit zei, lagen er binnen 10 minuten 3 muntjes naast mijn voeten….
  Zelfs een X de Engel uitgedaagd en wat lag er op een winderige dag op het strand? Een geldbiljet….
  Zo veilig en intens verbonden heb ik me nog nooit gevoeld en ik denk dat dit precies de boodschap was. Aangezien ik alleen aan het reizen was…

  Ik krijg regelmatig kriebeltjes op mijn kruin en ontvang die liefde. En net, rook ik een soort van zeep/wierookgeur terwijl ik hartstikke verkouden ben. En kom op jouw site….
  Dus ik ga het eens goed onderzoeken.

  Warme groet, Hanneke

  Like

  1. petra

   Hoi Hanneke, Wat leuk dat jij dat ook hebt die kriebels op je kruin. Ik heb dat ook iedere dag en wist wel dat het engelen waren maar nu lees ik voor het eerst dat iemand anders dat ook heeft.
   Ik vraag ieder dag of ze me willen helpen en dat doen ze dus ook, heel fijn vind ik dat. Je leeft ineens heel anders meer intens.
   Gr Petra

   Like

  2. Monique

   Ik vind regelmatig veertjes. Als ik wat vraag aan de engelen of ik lees iets dan kan ik ongelofelijk kippenvel krijgen van top tot teen. Ook kriebels op mijn kruin.

   Like

    1. Dorien

     Hallo,
     nu je het hebt over rillingen. Ik heb dat ook. gister stelde ik in gedachte mijn vraag en vervolgens zag ik een soort gele gloed en kreeg ik over mijn hele lichaam rillingen. het was niet onprettig of zo maar, vroeg me af of dat toch een enge is/was? en wat bedoel je met rilling als waarheid?
     bedankt

     Like

    2. De Aarde Engel Berichtauteur

     Dorien,

     Meer kippenvel in combinatie met een rilling. Dat is voor MIJ een teken dat dit absoluut de waarheid is.
     Maar dat kan voor iedere verschillen! vertrouw op je eigen gevoel!
     Hartegroet,
     Linda

     Like

 32. ilse

  Soms reuken zowel ik als mijn partner verbrand hout, het reukt even heel intens en verdwijnt zoals het gekomen is… kan iemand zeggen of dat iets betekend…
  bovendien weet ik dat engelen bestaan, na de dood van een 3de vriend vroeg ik eens wel jullie zitten daarboven met genoeg laat het even sneeuwen, een paar dagen later stond ik voor het stoplicht en viel er lichtjes sneeuw naar beneden! Echt gebeurt, met tranen in men ogen ben ik naar een vriendin gereden

  Like

 33. jean

  2x de Aartsengel Michael gezien.
  Verder een engel die 14444 op mn voorhoofd “schreef” met zijn vinger.
  Witte veertjes op mn pad..
  De bescherming ’s nachts..
  En de overduidelijke hulp wanneer ik erom vraag.

  Like

 34. Hanne

  Btw, m’n zoontje kijkt nu ook Mickey mouse clubhuis en ik las net eerder berichtje daarover. En ja hoor ze hebben veertjes op hun hoed 3 stuks ineens haha!

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Hanne. Ik heb ook een blog geschreven over het communiceren via getallen.
   https://deaardeengel.wordpress.com/2014/03/27/communiceren-met-engelen-via-getallen/
   daar vind je wat antwoorden. De 11 heb ik bij iemand anders hierboven ook beschreven, sroll daarvoor even naar boven 😉
   21 blijf vertrouwen en positief
   12 vertrouw erop dat spirit tot je spreekt via gedachten, inzichten en ideeën die je helpen verbeteringen in je leven aan te brengen.
   22 blijft vertrouwen.
   Doreen Virtue heeft hier een heel boek over geschreven met daarin alle getallen. Het heet: Getallen van de Engelen!
   Harte groetjes, Linda

   Like

   1. Heidi

    Was aan het rondneuzen op je site.
    Toen ik bovenstaand berichtje las, keek ik op de tijd, wat staat er…12.22 🙂
    Zeer inspirerende site.

    Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Henri 0 staat voor God en nadrukt 1: Let op wat je denkt. Richt je op je wensen ipv op je angsten.
   11: Besteed aandacht aan steeds terugkerende gedachten want zij zijn het antwoord op je gebed. En een creatief persoon die verslavend gedrag moet vermijden.

   Like

 35. katty de backer

  Ik vraag altijd ziet die persoon me graag ? Dan kijk ik naar series en toevallig komt de naam erin . kijk ik door de venster dan op vrachtwagen keep the fait en we hebben per toeval op de 24 ste van de 4 de maand afgesproken . denk ik aan de persoon mijn kaak word warm .gisteren gaan eten zaten in potje voor mij en achter mij allemaal pluimen 😉 dus ik geloof zeker dat engelen rond mij zijn .zalig en thx .aardsengel michael hangt rond mijn nek en beeldje staat in mijn huis 😉

  Like

 36. Esther

  Geweldig! Ik vroeg 5 min geleden voor tekens van de engelen. Mijn dochter van 3 kijkt nu naar Mickey mouse clubhuis en wat komt erin voor…veertjes! Inderdaad humoristisch!

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Francoise, dank je wel voor je reactie.
   het getal 11 betekent (volgens het boek van Doreen Virtue):
   Besteed aandacht aan je steeds terugkerende gedachten en ideeën, want ze zijn een antwoord op je gebed.
   Je bent ook een zeer creatief persoon die verslavend gedrag moet vermijden.

   Let dus meer op toevalligheden! Je engelen geven je duidelijk vaker leiding en sturing 🙂
   Harte groet, Linda

   Like

   1. iliza

    Hallo aarde engel ik kom regelmatig kleine minie veertjes tegen ik heb ze om tekens gevraagt ik voel ook iedere avond of iemand in mijn gezicht blaast vaak hoor ik iemand dingen zegen ik denk dat ik het ben maar volgens mij zijn dat de engelen kun jij mij op deze vragen antwoord geven alsjeblieft l

    Like

    1. De Aarde Engel Berichtauteur

     Hoi Eliza, Veertjes zijn engelentekens … beschermengelen kunnen idd ook je naam wel ‘roepen’ bijvoorbeeld wanneer je net wakker wordt. Het belangrijkste bij alles is altijd dat je onderscheid maakt… en voelt hoe eea voelt voor je! Engelen voelen warm, veilig, liefdevol ect. Hartegroetjes, linda

     Like

Klik hier om een reactie te geven

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s