Communiceren wordt gemakkelijker met aartsengel Gabriël

Aartsengel Gabriël helpt graag bij zaken aangaande creativiteit, kinderwensen en leiderschap.
Gabriël wordt vaak waargenomen met een een koperkleurige trompet. Haar naam betekent: God is mijn kracht en haar kleur is koperkleurig.

Aartsengel Gabriël werkt graag met creatievelingen
Acteurs, auteurs en andere creatievelingen kunnen Gabriël dan ook aanroepen wanneer zij een kunst of communicatieproject starten. Gabriël zal op verzoek deze activiteiten begeleiden.
Maar denk er ook eens aan aartsengel Gabriël uit te nodigen wanneer je inspiratie of motivatie nodig hebt bij je (creatieve) werkzaamheden. Gabriël helpt bij alle aspecten hieromtrent. Ik nodig deze aartsengel graag uit tijdens mijn werk, bijvoorbeeld wanneer ik werk met groepen. Gabriël is tijdens mijn engelenworkshops aanwezig en assisteert dan met alle vormen van communicatie in de groep.

Aartsengel Gabriëls boodschap voor jou!
Aartsengel Gabriël motiveert je om leiderschap te nemen over je leven. Zij laat weten dat het veilig is om vol in je kracht te staan. Gabriël helpt je om te focussen op jouw sterke kanten. Hoe meer je jouw kracht en kwaliteiten erkent en waardeert, hoe sterker je zult worden. En zolang je je concentreert op de vraag  ‘Hoe mag ik dienen?’ zal het universum je tegemoetkomen en in al jouw (materiële) behoeften voorzien.

Kinderwensen
Gabriël is de aartsengel die mensen met een kinderwens bijstaat in de periode rondom zwangerschap, van conceptie tot aan geboorte. Wanneer je een specifieke kinderwens hebt kan Gabriel dit verzoek bij god brengen.
Gabriëls hulp kun je ook inroepen bij een adoptieproces en Gabriël is ook te vinden rondom vruchtbaarheidsprogramma’s en helpt kan helpen met alle aspecten hieromtrent.

Wanneer je zwanger bent dan kun je Gabriël vragen om samen met de aartsengelen Rafaël en Michaël om over je zwangerschap ‘te waken’ en er voor te zorgen dat je een gezonde zwangerschap en voorspoedige bevalling hebt.

Een andere manier om met Gabriëls energie in verbinding te komen is via de donkergele citrien. Dit kristal correspondeert het 3e chakra ofwel de zonnevlecht/ Solar plexus.
De zonnevlecht staat voor (wils)kracht en macht. Het is verantwoordelijk voor de distributie van levensenergie in ons lichaam. Wanneer de zonnevlecht in balans is is er een goede balans tussen wilskracht en macht. Verder is er dan een goede zelfwaardering en spontaniteit naar anderen toe. Werken met de cirtien kan je ook helpen om overvloed te manifesteren.

Voel je vrij deze blog te delen wanneer jij iemand kent die er voordeel uit zou kunnen halen. “Samen deze wereld mooier te maken, hart voor hart!”

Earth Angel Fair: Aarde Engelen ontmoeten doe je op de Earth Angel Fair
28 Juni a.s. Landgoed de Horst Driebergen. www.earthangelfair.nl

Harte groetjes, Linda Goodings – De Aarde Engel www.de-aarde-engel.nl  

 

4 gedachten over “Communiceren wordt gemakkelijker met aartsengel Gabriël

  1. Nuria

    Hoi ik kom de laatste maand,opvallend vaak de naam gabriel of gabriella tegen, in boeken, films en mensen die ik tegen kom. Best bijzonder, wat kan dat betekenen?

    Nuria

    Like

    1. De Aarde Engel Berichtauteur

      Dag Ine,

      Je kunt ten alle met alle aartsengelen werken 😉
      Ik ben niet heel erg thuis in de astrologie maar weet wel dat er een boek over bestaat, genaamd Angel Astrology 101.
      Ik zie dat jij een tweeling bent en weet dat daarbij Aartsengel Zadkiel hoort. Ik ben zelf ook een tweeling namelijk.
      Maar nogmaals je kunt met alle aartsengelen werken.

      Hartegroet,
      Linda Goodings
      De Aarde Engel

      Like

Klik hier om een reactie te geven