Aartsengel Raguël over relaties

raguelRaguël’s naam betekent: Vriend van God! Deze aartsengel helpt je graag om harmonie te verkrijgen in al je relaties. Of dit nu gaat om de relatie met jezelf, de relatie met je partner, je kinderen of in werkrelaties.

Raguël helpt je ook wanneer je moeite hebt om voor jezelf op te komen. Door met aartsengel Raguël te werken krijg je (weer) een innerlijk gevoel van vrede en dit resulteert uiteindelijk in meer vrede op aarde! Raguël’s kleur is zacht blauw en het kristal dat past bij zijn energie is de Aquamarijn.

Aartsengel Raguël laat weten dat alle relaties uiteindelijk gezegende lessen zijn in persoonlijke groei en liefde, ook al lijkt dit er soms niet op. Er is ook altijd een verborgen zegening  zit in iedere (uitdagende) situatie. Deze zegening zou kunnen zijn; dat je bijvoorbeeld leert om assertief te zijn, geduld te hebben, In je kracht te staan en bij jezelf te blijven of je leert om eerlijk je gevoelens te uiten. Diepe emotionele verbindingen zijn alleen mogelijk als je transparant kunt zijn in relaties.

Een van je zieledoelen hier op aarde is om ervaringen op te doen, om in iedere situatie steeds weer te kiezen voor liefde. Steeds weer opnieuw kunnen kiezen voor liefde en in je vredige staat kunnen verblijven, dat is meesterschap!

IP Dit zegt overigens niet dat je in iedere relatie/situatie zou moeten verblijven. Blijf bij jezelf en volg je gevoel hierin. Zoiets al misbruik; emotioneel, fysiek of verbaal wil je op geen enkel niveau of in geen enkele relatie toe staan.
Wel is het goed, laat Raguël weten, om de relatie op energetisch niveau te helen. Ook al kies je ervoor om op fysiek niveau niet met een persoon om te gaan.
Hieronder vind je een manier om met aartsengel Raguël te werken aan harmonie en heling in jouw relaties.

Werken met aartsengel Raguël. Neem een moment voor jezelf en zorg ervoor dat je niet gestoord wordt. Ga rustig zitten en neem even de tijd om in het hier en nu te komen, zorg ervoor dat je goed geaard bent. Nodig dan aartsengel Raguël uit. Voel, zie of weet dat deze aartsengel direct bij je is om je te assisteren met heling en het harmoniseren van al je relaties.

  • Haal de mensen of situaties voor je geest die je wilt helen of waarbij je Raguël assistentie kunt gebruiken. Die situaties die pijnlijk voor je waren of waar misverstanden zijn ontstaan. Vraag Raguël om dit proces te begeleiden en je te helpen met de heling van deze relaties.
  • Neem dan even een moment om je lichaam te scannen en sta jezelf toe om te voelen op welke plekken in je lichaam er ‘iets dwars’ zit. Dit zou je kunnen opmerken als (onaangename) gevoelens zijn of fysieke sensaties.
  • Haal vervolgens diep adem en geef op een uitademing, met intentie, al je zorgen en spanningen over aan aartsengel Raguël. Hij zal alles van je aannemen en meteen transformeren met zijn helende blauwe licht.
  • Op een volgende uitademing mag je op een nog dieper niveau loslaten. Adem een paar keer diep en uit en laat op een uitademing alles wat je los wilt laten, alles waar je voor je gevoel
    klaar mee bent, situaties, omstandigheden, mensen en alle stress die daarbij hoort. Doe dit totdat je voelt dat je alles aan aartsengel Raguël hebt overgegeven.
  • Vraag de aartsengel dan om alle relaties en situaties op energetisch niveaus te reinigen in alle richtingen van tijd. En om je te helpen met het vergeven van jezelf en alle betrokkenen. Door te vergeven laat je alle toxische ballast los en kun je weer met vrede in je hart verder.

Bedank de aartsengel voor zijn assistentie en kom met je aandacht weer helemaal in het hier en nu. Drink of eet eventueel even iets of doe een andere aardingsoefening om jezelf weer goed te aarden.
De engelen helpen je ook graag om nieuwe liefdevolle mensen en situaties in je leven te brengen als je ze daartoe uitnodigt.
Wanneer je (meer) hulp kunt gebruiken met het helen van je relaties en/of emoties dan help ik je daar ook graag bij. Je kunt dan contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak.

Hartegroetjes,
Linda Goodings – De Aarde Engel
www.de-aarde-engel.nl – www.earthangelfair.nl

Voel je dan vrij om deze blog te delen “Samen creëren we de hemel op aarde! – hart voor hart!”

Klik hier om een reactie te geven

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s