Linda

De Aarde Engel

4406p182p0fl301i621dip1pn819rc1pa31Rev. Linda Goodings is een auteur, een inspired teacher en een connected reader. Ze is haar leven lang helderziend. (Indigo)
Linda is eigenaar van “ De Aarde Engel ” en organisator van de “ Earth Angel Fair ”. Ze is meermalen op de radio geïnterviewd en op tv verschenen. Ze schrijft voor (online)magazines en kranten is co- auteur van bestseller 365 Days of Angel Prayers (2013). In het najaar van 2016 komt haar eerste boek uit.
Linda is een reverend die universele wijsheid channelt en gebruikt in al haar werk. Ze geeft readings en cursussen om hooggevoelige vrouwen te helpen om te leven vanuit hun intuïtie, in contact met engelen en hun dromen te (be)leven. 

Ik helpt vrouwen -meer- ‘Veerkracht’ te krijgen!  Ik gelooft  in jou! jij bent een creator en hebt het geboorterecht heeft om jouw hartewensen te beleven. Het is mijn missie en passie is jou middels praktische, intuïtieve begeleiding daarbij te helpen het beste uit jezelf te halen. Totdat jij jouw dromen (be)leeft!

Meer info: www.de-aarde-engel.nl & www.earthangelfair.nl Mail: info@de-aarde-engel.nl

 

3 gedachten over “Linda

 1. Lorenzo

  Beste linda,

  Ik had drie jaar lang een prachtige relatie, maar dit is 2 maanden geleden tot een eind gekomen. Mijn (ex)vriendin zegt wel dat ze me opnieuw een kans wilt geven maar dat ze het nu even te druk heeft. Spijtig genoeg valt het me steeds meer op dat ze zich verder van me vandaan duwt. Ik bid sinds deze week elke dag luidop naar engel Raguel en ramiel (herkansing), met de vraag of ze me kunnen helpen om de liefde van mijn leven terug te krijgen.

  Wat vindt u hiervan? Heeft u nog andere tips.

  Met vriendelijke groeten,

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag Lorenzo, Dank voor je reactie.
   We zouden in een reading kunnen kijken wat er precies speelt en wat jij zou kunnend doen.
   Engelen kunnen en zullen niet beslissen over de vrije wil van iemand. Maar ze kunnen idd wel bemiddelen…
   Aartsengel Rafael kun je ook vragen, de engel van de Soulmates. Maar het is ook zeker interessant om te bekijken wat er speelt en waarom het nu is zoals het is!
   Ik hoop dat je hier iets mee kan.
   Hartegroet,
   Linda Goodings
   De Aarde Engel

   Like

 2. Anneke

  Ik weet t niet 100% zeker maar ik denk dat ik via mijn gevoel communiceer maar is nog niet echt duidelijk omdat ik op t moment nogal in de knoop zit met mezelf dus mijn verstand en gevoel ligt nogal uit elkaar op t moment

  Like

Klik hier om een reactie te geven

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s