Citrien

IMG_0326

Citrien is een zonnige en verwarmende steen. Het trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan. Het bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, creativiteit, individualiteit oftewel zelfverwezenlijking Het geeft levensenergie, moed en vreugde! Citrien in de steen van de sterrenbeelden Tweelingen, Stier, Maagd, Leeuw en Boogschutter

Citrien punten kunnen gebruikt worden om energie te richten en voor manifesteren. Deze puntjes bevatten regenboogjes, die de chakra’s balanceren.

Lichamelijk stimuleert Citrien de spijsvertering en heeft een gunstig effect op de darmen en de milt. Citrien kan ondersteunen bij infecties van de nieren en blaas en verbetert chronisch vermoeidheidssyndroom. Citrien helpt ook met depressies, angsten, fobieën en om zelfdestructief gedrag te overwinnen.
Het versterkt het immuunsysteem en heeft een gunstig effect op huid, haar en nagels.
Het kan ook ingezet worden bij stress en burn-out klachten.

Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan! Het stimuleert de drager om dit met anderen te delen. Het maakt extravert, creatief en helpt om teleurstellingen gemakkelijker te verwerken. Citrien is ook erg geschikt in grids of bij rituelen om voorspoed aan te trekken.

Citrien staat in verbinding met Aartsengel Gabriël. Aartsengel Gabriël helpt musici, schrijvers en andere mensen met creatieve bezigheden. Wanneer je inspiratie, tijd of motivatie nodig hebt bij creatieve werkzaamheden kun je Aartsengel Gabriel om hulp vragen. Gabriel helpt ook bij het traject van zwangerschap, van conceptie tot aan geboorte.

Voel je vrij om deze blog te delen als jij iemand kent die voordeel zou kunnen halen uit deze blog of mijn engelenwerk. “Samen deze wereld mooier te maken, hart voor hart!”

Harte groetjes,
Linda Goodings – De Aarde Engel www.de-aarde-engel.nl www.earthangelfair.

Klik hier om een reactie te geven

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s