Engelenbericht voor de maand Mei

09b070a586de1162f43f5a7a43ed149bHet thema van deze maand is gevoeligheid. De engelen brengen je het bericht dat je door “spirituele groei” gevoeliger bent geworden. Dit kan inhouden dat je gevoeliger bent voor stemmingen en energieën van anderen of uit de omgeving. De engelen vragen je om je leiding neemt over deze situatie en je gevoeligheid te eren. Hun intentie voor jou is je ondersteunen om een gelukkig en vervuld leven te leiden.

De engelen zeggen: “Vele van jullie staan voor (grote) veranderingen in jullie leven. Deze veranderingen zijn goddelijk georkestreerd en dienen je hoogste goed (en heling). Ontzie jezelf door energetisch harde situaties en plaatsen zoveel mogelijk te uit de weg te gaan en door mild te zijn voor jezelf.

Als gevoelige persoon kun je als een spons gevoelens en energieën uit de omgeving in je opnemen. Je kunt dan merken dat je minder geaard en gefocust bent en vaak ook onrustig en druk in je hoofd. Het is belangrijk dat je een gezonde uitlaatklep hebt om  opgenomen energieën kwijt te raken. Wanneer je goed geaard bent dan kun je overtollige energieën gemakkelijker loslaten. Een aardings oefening of een wandeling in de natuur kan hieraan bijdragen. Ook beoefening van sport of een andere lichaamsbeweging kan als uitlaatklep voor je dienen. Om je gevoeligheid te eren heb je ook baat bij het eten van meer zuivere voeding en dranken. Aartsengel Rafael helpt je graag om je lichaam, mind en je leven te ‘detoxen” en zo dit proces te ondersteunen.

Je gevoeligheid is een van je sterke kanten, zeggen je engelen. Het wordt vaak niet zo ervaren maar je gevoeligheid is je kracht en gift aan deze wereld. Je engelen laten weten dat het tijd is om leiding te nemen om je leven. Alles wat je tot nu hebt meegemaakt heeft je sterk en moedig gemaakt en je voorbereid op dit moment. Ga vol vertrouwen verder, eer je gevoel en geniet van een gezond en gelukkig leven wat zich ontvouwt en waarbinnen jij je goed voelt. In licht en liefde, Je engelen.

 In de volgende blog tips om je gevoeligheid te eren: https://deaardeengel.wordpress.com/2015/03/24/10-tips-om-je-gevoeligheid-te-eren-voor-hsp-ers-aarde-engelen-en-andere-gevoeligerds/

Op 26 Juni is de Earth Angel Fair, het evenement voor en door Aarde Engelen, Hsp-er, Nieuwstijds kinderen en andere Gevoeligerds. Ben jij er ook bij?  Hartegroetjes Linda Goodings – De Aarde Engel www.earthangellfair.nl

Hartegroet, Linda Goodings- De Aarde Engel
Voel je vrij deze blog te delen wanneer jij iemand kent die er voordeel uit zou kunnen halen. “Samen deze wereld mooier te maken, hart voor hart!”

Klik hier om een reactie te geven

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s