Sta in je kracht met behulp van de aartsengelen

De aartsengelen Michaël,  Jophiël en Chamuël voegen zich bij mij wanneer ik start met deze blog. Zij willen je, middels deze blog, graag helpen om in je kracht te gaan staan.  De aartsengelen herinneren je eraan wie je werkelijk bent. Jij bent een uitmuntende schepper die in staat is om intenties tot werkelijkheid te transformeren op een liefdevolle doch vastberaden manier.

“Who will you be when you forgot who you are?”

You-Run-the-Day-327x300In de blog genaamd werken met aartsengel Michaël gaf aartsengel Michaël aan dat iedereen heeft de kracht (en macht) om iedere ongewenste situatie te veranderen. Hij vertelt daarbij dat je dat kunt doen door op je gevoelens te vertrouwen en door deze te eren. Je gevoelens worden door de bron van al wat is gestuurd in je richting van jouw hoogste goed en heling. Je zou kunnen zeggen het is God die tegen je praat. Het enige wat jij hoeft te doen is integreren, of wel handelen naar je ingevingen.  Voor deze blog brengt aartsengel Michaël de volgende boodschap:

” Je kunt mij (aartsengel Michaël) vragen om je te helpen om ongezonde situaties en relaties los te laten. Ik zal dit onder andere doen door het snijden van de etherische angstkoorden tussen jou en de situatie/ relatie. Vervolgens kan ik je helpen om je innerlijke rust en vertrouwen te hervinden. Dit betekent niet alleen jouw zelfvertrouwen maar ook het vertrouwen in de kosmische orde van zaken. Dat alles is zoals het moet zijn en dat er iets beters voor je in het verschiet ligt. Weet dat jij en je dierbaren veilig zijn en dat er achter de schermen gewerkt aan de hoogst mogelijke uitkomst voor alle betrokkenen.”

Je energieveld schoonmaken; Als gevoelig persoon kun je ontvankelijk zijn voor stemmingen en energieën om je heen. Mocht het snijden van koorden voor je gevoel niet genoeg zijn werk dan eens met aartsengel Michaël om lagere energieën (die per ongeluk bij je terecht zijn gekomen) te verwijderen. Je kunt dat doen door het volgende gebed uit te spreken:
* Voor al het energiewerk geldt dat je er een moment in voor rust voor neemt. Dat je daarbij om goddelijke bescherming vraagt en na afloop weer goed aard.

“Aartsengel Michaël, verwijder alsjeblieft alle lagere energieën en alles wat niet van gods licht en liefde is uit mijn lichaam en mijn omgeving en breng dit in het licht. Dank je wel voor deze heling”.

De ruimte om je heen opschonen; Als het gaat om het opschonen van de ruimte(n) om je heen dan werk je vaak met aartsengel Jophiël. Als de engel van de schoonheid geeft aartsengel Jophiël impulsen om je lichaam, relaties maar ook de fysieke ruimte om je heen te verfraaien. Zij kan je helpen met het houden van meer positievere gedachten die belangrijk zijn voor het creëren van een positieve toekomst op alle vlakken.aartsengel_jophiel
Aartsengel Jophiël wil in deze blog benadrukken dat het schoonhouden van de ruimte(n) om je heen en je relaties van grote invloed zijn op jouw energie. Zo wordt je op verschillende niveaus beïnvloed door je woon, werkomgeving en relaties. De muren, vloeren en meubels houden energie vast van onze overheersende geestestoestand. Rommel (of clutter in het engels) vermindert energie, je creativiteit en welbevinden.

“Clutter” zijn niet alleen fysieke spullen. Het zijn oude ideeën, toxische relaties en oude gewoonten die je niet langer dienen. “Clutter” is alles dat je niet langer dient en wat je dus beter los kunt laten.”

Je kunt een beroep doen op Jophiël als je motivatie of creatieve ideeën nodig hebt om je huis en
interieur te verfraaien. Of om trilling te verhogen zodat je liefdevollere relaties aantrekt.

“Dank je wel aartsengel Jophiël dat je mij helpt om mijn trilling te verhogen zodat ik in staat ben om het type mensen en relaties aan te trekken die mij eer aan doen.”

Tip: Wist je dat je met positieve, liefdevolle muziek je huis ook energetisch kunt reinigen?

Vinden wat je zoekt: De aartsengel Chamuël is de engel die je kan helpen bij het vinden van alles wat je zoekt. Of het nu gaat om innerlijke rust, een andere woning, een zielemaatje, je levensdoel of inzichten die je nodig hebt in een bepaalde situatie.

“Dank je wel, aartsengel Chamuël dat je me helpt te vinden wat ik zoek namelijk…..”

kaart_chamuelBedank de aartsengelen voor hun assistentie en interventie en zorg ervoor dat je altijd goed aard nadat je met engelen(energie) hebt gewerkt.
Wees ook in de dagen erna opmerkzaam en let op tekens van je engelen. Zo leiden en sturen ze je naar de gelukkige uitkomst van je (harte)wensen. Meer informatie over engelen en hun communicatie vind je in de volgende blogs:

Engelentekens
10 tips om in contact te komen met engelen
Hoe engelen met jou communiceren
Je kunt ook altijd het gratis engelen werkboek aanvragen via de website: www.de-aarde-engel.nl

Als jij iemand kent die voordeel zou kunnen halen uit mijn engelenwerk. Laat ze dan weten dat ik er voor ze ben!  Voel je vrij deze blog te delen.

“Samen deze wereld mooier te maken, hart voor hart!”
Harte groetjes,Linda Goodings – De Aarde Engel www.de-aarde-engel.nl www.earthangelfair.nl

 

Klik hier om een reactie te geven