Angst koorden snijden met aartsengel Michaël en Raphaël

engel-bliksemAngst koorden snijden met aartsengel Michaël en Raphaël.
Met deze koorden worden de etherische koorden bedoeld waarbinnen zwaardere energieën heen en weer blijven gaan tussen jou een persoon of een situatie? In deze blog lees je hoe je etherische koorden kunt snijden.

Je herkent vast wel de situatie waarin je een woordenwisseling met iemand had. Vervolgens zie je die persoon na een tijdje weer en dan lijkt het alsof de discussie gewoon verder gaat terwijl je dit niet wil. Dit is omdat de energie in de koorden heen en weer blijft gaan als deze niet worden gesneden. Deze koorden heb je ook naar een klant of een vriend/ familielid hebt die je onlangs geholpen. Wanneer je deze niet regelmatig snijd kun je energieverlies ervaren en moe of uitgeput raken.

Hoe ga je te werk?
Neem even een moment de tijd, ga rustig zitten en zorg ervoor dat je niet gestoord wordt. Nodig aartsengel uit om bij je komen en om met je te werken. Vraag om leiding, sturing en bescherming tijdens je energiewerk.

Aartsengel Michaël heeft een sterke energie die voor veel mensen voelbaar is als een luchtdruk verschil of je merkt dat de temperatuur in de kamer stijgt. Voor veel mensen is aartsengel Michaël ook te herkennen aan zijn kleur kobalt blauwe kleur en smaragd groen hoort bij Raphaël.raphael

Wanneer je zover bent vraag de aartsengel Michael om de etherische koorden te snijden tussen jou en … (vul de voor en achternaam in persoon of benoemde situatie).
Blijf dan een paar minuten rustig zitten terwijl je diep in en uitademt. De aartsengel doet al het werk voor je. Je kunt misschien (subtiele) lichamelijke sensaties opmerken als rillingen of energieverschuivingen terwijl de koorden gesneden worden.
Vraag daarna aan aartsengel Raphaël om zijn helende smaragdgroene licht in de restanten van de koorden te sturen, in alle richtingen van tijd.

Bedank de aartsengelen voor hun hulp en de heling en zorg ervoor dat je weer goed aard. Dit kun je doen door je focus weer helemaal in het hier en nu te brengen of door iets te eten.

Ik ben benieuwd wat jouw ervaringen zijn met koorden snijden? en of met Aartsengel Michaël en Raphaël. Laat je reactie hieronder achter?

Hartegroet,
Linda
www.de-aarde-engel.nl

48 gedachten over “Angst koorden snijden met aartsengel Michaël en Raphaël

 1. Hoebrechts Ingrid mama van jans Tim

  Goedenacht Linda,heb een zoon van 31 jaar met autisme,asperger,er zit iets in zijn hoofd,wat verbonden zou moeten worden,om al de negatieve gedachten,te doen verdwijnen,en alleen nog positieve,gedachten te hebben,maar lichamelijk zit hij gebokkeerd,door een taumatisch ongeval op 7 jarige leeftijd,kan ik dit vragen aan de engelen,hij wil zelfmoord of euthanisie,ben er onder door aan het gaan,ben moe en kan niet helder meer denken,vraag aan al de Engelen samen,dat ze vannacht ,een wonder kunnen verrichten,zodoende ,hij morgen niet meer zo psychis lijdt

  Like

 2. let

  Beste linda, net bezig geweest om de etherische koorden ivm mijn angst door te laten snijden of hoe ik dat ook zeggen moet….maar een heel licht gevoel kwam over mij heen, vervolgens begon ik bandit het niets te huilen, en voel me nu vele malen rustiger……mag je dit vaker doen.?
  Lieve groet Let

  Like

 3. Melani

  Ik heb een vraag, kan ik in plaats van mijn kind zijn negatieve koorden snijden, ik weet zeker da zijn gezondheid erg beïnvloed wordt door die koorden. Bedankt voor antwoord

  Like

 4. Sara

  Hoi Linda,
  Wonderbaarlijk fijn! Ik merk sinds ik de etherische koorden heb laten snijden (bijna elke dag vraag ik eroom) mijn vriend verrassend life, toegankelijker is.

  Dank u voor deze blog!
  Sara

  Like

 5. Pingback: Karma dichtbij | un-imposed

 6. susan

  Hoi linda

  Via een vriendin ben ik naar deze blog doorverwezen. Momenteel zit ik Door allerlei situaties in een emotionele Rollercoaster en hen daar erg veel last van. Eerst emotioneel maar het begint nu ook op mn lichaam te slaan. Grieperig spierpijn last van mn rug, algehele vermoeidheid en mn ‘batterij’ is super snel leeg.

  Mn vriendin heeft me weer gewezen op deze oefening waar ik sinds de Earth angel fair mee begonnen ben.
  Maar als ik probeer te visualiseren dat ik de koorden Door snijd met de persoon die momenteel heel veel energie kost raak ik heel snel afgeleid.
  Als ik vooraf een momentje probeer ‘stil te staan’ en even bij mijzelf naar binnen wil komt er een heel veel energie en emotie op me afvliegen. Het voelt dan bijna alsof ik overspoeld dreig te worden dat gevoel word gelijk opgevolgd Door een paniekerig vlucht gevoel.
  Ik weet niet zo goed hoe ik hier zelf mee overweg kan.
  Ondanks dat ik weet dat ik hier iets mee moet, en als ik de juiste voorzorgsmaatregelen tref dat me dan ‘niks’ kan gebeuren, durf ik er niet aan toe te geven…

  Hopelijk kun je een beetje wijs worden uit mn verhaal en heb je tips of trucs waar ik mee kan werken?

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Hoi,
   Ik weet niet zeker of ik het helemaal volg…. voor mij voelt het als lagere energieën die toevoegen aan de situatie.
   Kijk eens naar het stukje over je lichaam energetisch schoonmaken in de volgende blog:
   https://deaardeengel.wordpress.com/2015/09/30/sta-in-je-kracht-met-behulp-van-de-aartsengelen/

   Anders kunnen we wellicht misschien ene keer een afspraak maken. Dan kijk ik met je mee en kan je precies vertellen wat je wanneer bij voorkeur kunt doen.
   Hartegroet,
   Linda Goodings
   De Aarde Engel

   Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag Gea,

   Jazeker koorden kunnen ook gesneden worden naar (traumatische) situaties….
   Mocht het niet genoeg zijn is er waarschijnlijk nog karma wat gebalanceerd dient te worden.
   Ik kan daar eventueel bij helpen in de praktijk.
   Hartegroet,
   Linda Goodings
   De Aarde Engel

   Like

 7. Monique

  Hoi Linda,
  Ik heb de oefening gedaan bij drie mensen. Wat mij opviel was dat het koord bij elke persoon ergens anders bevestigd was. Bij de ene vanuit ons hoofd, de ander vanuit het basischakra en één vanuit 3e en 5e chakra. Ik ken andere oefeningen om eigen energie op te schonen. Visualiseren dat je aura schoon geregend wordt, aarden, niet gepaste energie de aarde in sturen. Niet passende energie in een doos stoppen. Ken jij verschillen in intentie van de oefeningen?

  Monique

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag Monique,
   Dank voor je reactie. Mooi dat je kon zien dat de koorden naar verschillende chakra’s gingen bij verschillende personen.
   Het is inderdaad maatwerk dus dank voor het delen.
   Wat betreft je tweede vraag…. de intentie bij de oefeningen is de intentie die jij eraan geeft 😉
   Met andere woorden er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden….
   Ik ken ook verschillende technieken om hetzelfde doel te bereiken. Welke ik dan in een specifieke situatie kies laat ik aan mijn intuïtie over 😉
   Persoonlijk zou ik ipv een doos het inderdaad de aarde in sturen en dan met de intentie dat de energie daar omgezet wordt door een betere.
   Je mag dus op je eigen intuïtie en wijsheid vertrouwen.
   Hartegroetjes,
   Linda Goodings
   De Aarde Engel

   Like

 8. Bea van Beckhoven van der Schoot

  Zo fijn, dat ik die oefening te zien kreeg dank je wel. Ik heb deze gedaan en gevraagd om de koorden door te snijden van degenen die mij iedere keer zo moe maken op dit moment, wat ik nog nooit heb gehad. Ik kwam uit op mijn keelchakra. Ik moest heel raar hoesten na de oefening.Als ik praat ben ik op dit moment ook niet meer te stoppen…Ik word er doodmoe van en ook de mensen om mij heen.
  Hoe kan ik daar het beste mee omgaan?

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag Bea,
   Dank voor je reactie! Blijven koorden snijden helpt….
   Je wilt dat sowieso dagelijks doen als energetische schoonmaak!
   Daarnaast kun je je afvragen waarom (buiten dat je natuurlijk gevoelig bent…. wat een gift is!)
   je er zo’n last van hebt. Het klinkt in mijn oren alsof je “een dingetje” hebt met grenzen stellen….
   Dat is dan iets waar je aan kan werken/ kan helen om er minder gevoelig voor te zijn. maar dan nog energetisch opschonen blijft een goede zaak.
   Hartegroet,
   Linda Goodings,
   De Aarde Engel
   http://www.de-aarde-engel.nl

   Like

 9. marijke

  Ik heb een aantal koorden doorgesneden tussen mij en personen. Maar ook tussen mij en het huis waar ik in woon. Dat was niet 1 koord maar een heel oerwoud aan koorden. Wat een frustratie, woede en verdriet zat daar in verstopt. Het lucht op maar voel me ook sip en misselijk. Mooie oefening. Ga hem zeker vaker doen. Bedankt Linda, Michael en Raphael.

  Like

   1. jose ambroos

    ik zal zeker deze engelen tot bij mij roepen om personen los te laten ik was er al mee bezig in mijn onder bewust zijn maarik moet er nog meer voor doen om een bepaalde persoon los te laten ik dank u vriendelijk jose

    Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Hoi Muriel,

   Ja zeker dat kan en is ook aan te raden 😉 het heeft niet te maken met banden van liefde snijden.
   Je snijd louter het “disfunctionele deel van de relatie”.
   Succes,
   Hartegroet,
   Linda Goodings
   De Aarde Engel

   Like

    1. muriel

     Hallo
     Als ik koorden doorsnijd of drzaag met aartsengel Michael dan voel ik daarna een zucht zoals ik moet uitblazen.
     Is een opluchting
     Gr
     Muriel

     Like

    2. muriel

     Hoi
     Heb gelezen dat je op onderzoek moet gaan hoe de negatieve koorden zijn ontstaan anders staan de koorden er direct weer. Klopt dat ? Mn man is al twee dagen heel lief tegen mij nadat ik koorden losgemaakt heb bij hem
     Lieve gr
     Muriel

     Like

    3. De Aarde Engel Berichtauteur

     Dag Muriel,

     leuk dat je het effect van koorden snijden vo duidelijk merkt 😉
     Ze ontstaan idd weer …. maar dat geld overal altijd en naar iedereen…. En zeker als er heftigere discussies plaatsvinden.
     Daarom wil je koorden snijden ook regelmatig doen. Volg hierbij je eigen gevoel. Je bent opmerkzaam genoeg 😉
     Groetjes,
     Linda Goodings
     De Aarde Engel

     Like

 10. Liefde

  Hallo,

  Moet je perse de voor en achternaam van een persoon zeggen? Of is alleen voornaam ook goed? Wat als je de achternaam van de persoon niet weet?

  Like

 11. Har

  Hoi hoi, ik ben al een paar jaar in “contact ” met Engelen en ik ben zeer dankbaar dat ik ze mag voelen. Alhoewel ik vaak ook ze duidelijk hoor. Ze hebben mij al vaak beschermt in situaties waarin het nodig was. Ik ben ook een HSP er dus via mijn werk veel contact met allerlei mensen en ik aard mij dan ook vaak. Snij vaak koorden door met behulp van beide aartsengelen Michael en Rafael. Elke keer voel ik dan over mijn hele lichaam soort kippevel daarna gaat mijn lichaam schudden , dan komt een zeer vredig gevoel . Praat ook vaak met ze. Een leven zonder Engelen , nee ze zijn er voor ons en wij kunnen daardoor het leven hier op deze aarde liefdevoller maken. Mijn opa zei het al dat er engelen waren en hij kon ze altijd horen. Dank zij de engelen weet ik nu mijn levensdoel…..en daarvoor ben ik nu weer opnieuw aan het studeren gegaan. Met de bedoeling om ( nieuwetijds) kinderen te helpen hun zelf weer leren te zijn. Hun recht is hun zelf zijn terwijl deze huidige maatschappij nog niet open staat voor deze kinderen. Volgens mijn opa ben ik een Indigo kind, nu inmiddels bijna 45 jaar. Ik liet de wereld ook altijd weten wat ik zag in de mensen. Werd ook vaak raar aangekeken, zovan hoe weet zij dat nou? Gelukkig lees en hoor je er steeds meer over. En de Engelen daar zou ik nooit meer zonder willen. Dank u voor deze site. Liefs Har

  Geliked door 1 persoon

 12. De Aarde Engel Berichtauteur

  Monique,

  Het duurt soms iets langer voordat reacties geplaatst worden. Ik krijg een mail zodat ik weet dat er iets geplaatst is en dus kan reageren. Er zit idd ook wel spam tussen.

  Om jouw vraag te beantwoorden. Dat je niets voelt zegt niets over wat er gebeurd. Misschien ben jij geen “voeler”. Maar zie of weet of hoor je eerder… En dan nog kan het dat je niets waarneemt.

  Hartegroet,
  Linda

  Like

 13. Christina

  Hallo Linda,
  Dank je wel voor alle uitleg hier. Prachtig echt.
  Mag ik de aartsengelen ook vragen behalve mijzelf ook iemand anders te helpen?
  Iemand waar zeer negatieve energie in de koorden heen en weer blijft gaan.
  Zelf zou ik die persoon zo graag helpen want door zeer negatieve mensen/energien
  in de omgeving is hij dagelijks doodmoe en echt onrustig. Van mediteren, rust, engelen, hoor ik niets meer terwijl eerder dit ook zo belangrijk was voor deze persoon.
  Dank je wel
  Met vriendelijke groet,
  Christina

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag Christina,

   Zelf ben ik erg terughoudend met (ongevraagd) energiewerk.
   Deze persoon kan er zelf namelijk ook om vragen en het is zijn vrije wil (en verantwoordelijkheid) om dat wel of niet te doen!
   Ik snap dat je graag wilt helpen maar de vraag is of je ook werkelijk helpt?
   De situatie kan hem ook wat leren als mens hebben we daarover vaak geen zicht.
   Mede daarom beperk ik mij met hulp bieden alleen tot mensen die daar zelf om vragen.
   Hartegroet,
   Linda

   Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag Eva… jij hoort dus niet maar VOELT 😉 De meeste mensen zijn helder voelend. Bij het werken met energieën raad ik aan om te blijven letten op of het prettig/ goed voelt. Zoniet dat zeg je stop en ‘verbreek je de verbinding’. Er is meer dan alleen engelen en ik richt me op en werk met engelen ;-).
   Wanneer je er bang voor bent, laat het dan of zoek iemand die er verstand van heeft om je ermee te helpen! Angst trekt over het algemeen ervaringen aan om bang voor te zijn. Dit is gewoon de wet van de aantrekking.

   Hartegroet,
   Linda Goodings
   De Aarde Engel.

   Like

 14. peter johan Overmeijer

  Hallo Linda,
  ik ben zelf een energetisch therapeut die kinderen en gezinnen bijstaat en coacht en ben begin maart tegen dusdanige negatieve energie aangelopen dat ik twee dagen daarna volledig lam ben gelegd. Ik heb daar helaas tot op de dag van vandaag nog last van had. Uiteraard kon ik deze engelen wel al, maar zo sterk als dat ik ze nu via jou intentie heb mogen ervaren, was nog niet eerder gebeurd. Ik voel me enorm draaierig, zweet heel erg en merk dat mijn hoofd het zwaar heeft, Ik ga dit zeker vaker doen met de intentie dat ik zo snel als mogelijk weer in mijn krachten mag komen en kinderen en gezinnen bij mag staan met hun blokkades en uitdagingen waar zij voor zijn komen te staan.
  Dankjewel voor je liefdevolle intenties.
  Liefs Peter.

  Like

  1. De Aarde Engel Berichtauteur

   Dag Peter, Graag gedaan. Het is inderdaad voor ‘ons’therapeuten extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en je energie schoon te houden.
   Blij dta het je helpt en heel veel succes. Liefs Linda

   Like

 15. Gerar Dus (@GM040)

  Prachtig en duidelijk zeg maar verhelderend … ik kreeg deze link via Faceboek waar ik hem ook weer in Deel … waarop mooie reacties komen met de strekking zojuist omschreven.
  Dank je wel voor het delen …
  warme liefdevolle groet Gerard
  Namasté

  Like

 16. mieke repping-berkelmans

  Ik vraag regelmatig om de koorden door te snijden maar nu heb ik het aan beide gevraagd en kreeg het heel warm . Het zweet gutste van mijn lijf
  Na iedere tekenimg met beschrijving doe ik dat ook en voel het dan ook weg vloeien

  Like

 17. monique lamers

  lieve aarde engel,
  na het lezen van je verhaal heb ik meteen hulp gevraagd, meteen voelde ik een druk op mijn oren en hoofd en kreeg ik het warm. even later tintelde het over mijn hele lichaam. na het bedanken ging de druk weg maar de warmte blijft nu nog in de maagstreek zitten. het was heel verlichtend. en dat in een paar minuten. geweldig!
  dank je wel voor alle uitleg.
  monique

  Like

 18. Anneke

  Lief Mens ,Ik heb gelijk hulp gevraagd en ik voelde hun energie ook werd ik helemaal warm rondom me heen en in mijzelf .
  De zware last viel van me af , hoofdpijn trok geleidelijk weg.
  Daarna gevraagd om mijn man te helpen .Ik voelde de druk deze stroomde weg .
  Fijn dat dit mogelijk is …deze cadeautjes geef ik graag door aan mijn mede mensen om me heen.

  Dankjewel

  Anneke

  Like

Klik hier om een reactie te geven

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s