Ben jij een magische of galactische ridder?

In de eerdere artikelen voor de Earth Angel Fair zijn basis typen aarde engelen al beschreven. Engelen, wijzen, elementalen en sterrenmensen. In dit artikel meer aandacht voor de ridders (knight palladin & galactic knights) die behoort tot het gemengde type (hybriden) van de aarde engelen.

Over aarde engelen; Aarde engelen zijn degene die zich anders voelen en die zich veelal niet thuis voelen op aarde. Er is ook iets ‘anders’ aan aarde engelen. Aarde engelen zijn (super) gevoelig. Waar andere mensen gewoon functioneren kan de aarde engel last hebben van ‘de energieën’ en meer ruimte nodig hebben. Hoewel aarde engelen op aarde zijn om vrede, liefde divine orderen harmonie te demonstreren, zijn het geen ‘Saints’! Net als ‘gewone mensen’ zijn aarde engelen hier om levenservaringen op te doen en om persoonlijke lessen te leren. Het verschil is dat de aarde engel ambitieus is. De reden hiervoor is dat zij voor hun incarnatie naast voor persoonlijke lessen ook gekozen hebben om een extra taak (global mission) te vervullen. Dit kan zijn: heling geven, werken aan wereld vrede, moeder aarde ondersteunen, kinderen, dieren, milieu kwesties enzovoort. Over het algemeen is de essentie van de ambitieuze aarde engel: Dienstbaar zijn, anderen helpen en de wereld een stukje mooier te maken. Sensitiviteit is de gift van aarde engelen.

ridder1

De magische ridders hebben iets van de wijzen en iets van de engelen (en of sterren) in zich. Een magische ridder is een halve engel, half wijze met een lijntje naar de aartsengel Michael. De ridders waren door de geschiedenis heen de beschermers van de heilige geheimen. In andere levens waren zij veelal ridders, samuraj, ninja’s enzovoorts ze gaven hun leven om ‘te beschermen’.

Enkele kenmerken van de ridders. Ridders hebben niet verwonderlijk, een natuurlijk neiging tot beschermen. Ze beschermen hun familie en datgene waar zij in geloven.
Ridders zijn eerlijk, integer. Je kunt ze met een gerust hart een geheim toe vertrouwen. Uiteraard kunnen ridders zowel mannen als vrouwen zijn. Ridders hebben een sterk moraal en zullen doen wat juist is! Een ridder heeft een sterke energie en is zowel fysiek en mentaal sterk. Over het algemeen hebben ze een stevig lichaam. Dit lichaam kan zowel dunner als steviger zijn en het is veelal opgebouwd uit spiermassa. Met de invloed van de wijzen kunnen ridders ‘intens’ zijn, ze staan voor wat juist is en geven zich niet zomaar gewonnen. Ridders zijn over het algemeen geaard, alert, vriendelijk en ze hebben een recht postuur. Over het algemeen hebben ridders ook wel ‘iets’ met de draken(energie).

De galactische ridders zijn voor een derde engel, wijze en sterrenmens! Naast6574329893_472e57337abovenstaande kenmerken hebben zij de ster invloed in zich waardoor zij meer afstandelijk zijn ten op zichtte van andere mensen.  De galactische ridder is (door de ster invloed) ook te herkennen zijn aan de bijzondere ogen. Hiernaast zijn zij veelal geïnteresseerd in zaken aangaande de sterrensferen. (Science fiction)

Het zieledoel (dat waar je interesse voor hebt en goed in bent) van de ridders heeft met beschermen. Zowel mentaal als fysiek en kan dus van alles zijn.
Veel ridders zullen zich goed voelen wanneer ze werken bij de politie, militair, beveiliging enzovoorts. De galactische ridder zal er over het algemeen meer voor voelen om (indirect) iets te betekenen voor de sterren planeten.
Ridders zijn er om de vrede te bewaren. Ze vervullen hun zieledoel ook als ze werken met aartsengel Michael en bidden om vrede!  Het is belangrijk dat de ridders geloven in datgene wat ze doen of beschermen om zich goed te voelen.

Uitdagingen van ridders; Hoewel ridders loyale partners en vrienden zijn dienen ze ervoor te waken dat ze niet te beschermend zijn. Hierdoor kunnen ze voor anderen benauwend overkomen. De ridders kunnen ook behoorlijk jaloers zijn. Zeker voor galactische ridders geldt dat zij ‘naar buiten’ gericht zijn. Zij zijn dienstbaar maar kunnen hierdoor het contact met hun gezin gemakkelijker verliezen.

Over het algemeen is het goed voor de ridders om te weten dat ze hun schild mogen laten zakken en mensen ook kunnen vertrouwen. “Let your guard down and let people in- Knights!”

Als jij jezelf herkent als in deze beschrijving van de ridders, dan moedig ik je aan om ook de kenmerken van de bijbehorende typen te bestuderen. Waarschijnlijk haal je daar ook herkenning uit. Hoewel deze kenmerken voor ridders over het algemeen opgaan zijn er natuurlijk altijd uitzonderingen.

Op de Earth Angel Fair zijn er voor de ridders (en andere liefhebbers ) onder andere drakenschedels te vinden. Je zult er ook andere aarde engelen, ridders en gelijkgestemden ontmoeten! Meer informatie over de fair vind je op: www.earthangelfair.nl

Voel je vrij om deze blog te delen wanneer  jij iemand kent die voordeel zou kunnen halen uit dit deze informatie.

“Samen deze wereld mooier te maken, hart voor hart!”

Harte groetjes,
Linda Goodings – De Aarde Engel
www.de-aarde-engel.nl  – www.earthangelfair.nl

Bron: Linda Goodings van De Aarde Engel, Realm of the Earth Angels van Doreen Virtue.
via; www.earthangelfair.nl

Klik hier om een reactie te geven

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s