Direct meer rust ervaren met behulp van engelen

 

break up

 

Een manier om meer (innerlijke) rust te ervaren is door je aandacht te verplaatsen naar hier en nu.
Vaak ben je met je gedachten of in het verleden of in de toekomst, daar waar je geen invloed op het. De engelen willen je stimuleren om meer in het hier en nu te zijn. Dit is ook het enige moment dat je werkelijk hebt om het verschil te maken, het hier en nu!

De aartsengelen zijn je graag behulpzaam met het verlagen van je stress niveau’s.
Wanneer je hen om hulp vraag dan zullen zij je tips en adviezen geven (vaak lifestyle veranderingen) over hoe jij stress kunt verminderen in jouw leven. Hieronder kun je lezen hoe energiewerk met de aartsengelen Haniel, Michael en Jophiel hieraan bijdraagt.

Allereerst benadrukken de engelen dat het van belang is dat je je omringt met positieve energieën, mensen en situaties.
De verontrustende berichten in de media, krant en de tv kunnen ervoor dat de (onderbewuste) stress toeneemt. Dit vermindert het vermogen om de goddelijke leiding waar te nemen.
Veel mensen zijn heldervoelend. Als jij ook heldervoelend bent dan neem je (onbewust) gemakkelijk gedachten en gevoelens van anderen of situaties in je op. Je denk dat deze gevoelens en gedachten van jou zijn! Wanneer dit gebeurt kunt merken dat er een omslag plaatsvind in je humeur. Eerder op de dag voelde je prima maar nu voel je je alles behalve goed. Ook je gedachten zijn ook negatiever. Op zo’n moment heb je een en ander (wat niet van jou is) in je opgenomen. Gelukkig kun je dit ook weer loslaten. Een van de manieren om dat te doen is met behulp van de Aartsengelen Haniel, Michael en Jophiel.

Aartsengel Haniel stimuleert je om te luisteren naar je intuïtieve kant. Dat is dat deel dat luistert naar ingevingen en het onderbuik gevoel wat je kunt ervaren. Haniel heeft een zacht blauwe energie waarmee ze je van dienst kan zijn.
Aartsengel Michael biedt bescherming. Wanneer bovenstaande gebeurt kun je ook ervaren dat je energie wordt opgezogen door mensen en situaties. Het gevolg daarvan is dat je snel en veel moe bent. Aartsengel Michael kan je dan van dienst zijn door het snijden van de etherische koorden. Hoe je deze etherische koorden door Michael kunt laten snijden lees je hier.
Aartsengel Jophiel heeft een roze energie. Zij wordt ook wel de Feng Shui engel genoemd omdat ze je helpt om negativiteit en chaos los te laten in ruil voor schoonheid. Zowel in gedachte als de fysieke wereld om je heen. Jophiel kan je helpen je hoofd weer leeg te maken, te ontspannen en te genieten van je leven.

Neem even een paar minuten om het volgende te doen: Nodig de Aartsengelen Haniel, Michael en Jophiel uit om bij je te komen en om met je te werken aan (innerlijke) rust.

 • Vraag aartsengel Haniel om je lichaam, geest en aura te vullen met haar lichtblauwe licht. Dit licht lost namelijk negatieve emoties van anderen (en jezelf) op. Je kunt Haniel ook vragen om je huis te vullen met ditzelfde lichtblauwe licht.
 • Vraag vervolgens aartsengel Michael om alle koorden van angst te snijden naar alle betrokken mensen en situaties die jou stress veroorzaakten. Je kunt hem ook vragen om in de restanten van de koorden helend licht te sturen in alle richtingen van tijd.
 • Dan kun je aartsengel Jophiel vraagt om de ruimte om te heen te vervullen met haar lichtroze licht. Je kunt haar vragen om je gedachten te verfraaien en om je te helpen om chaos en rommel (in je fysieke wereld) los te laten in ruil voor orde en schoonheid. Bedank de aartsengelen voor hun hulp en heling!

Doordat je met deze aartsengelen hebt gewerkt kun je direct merken dat meer rust het gevolg daarvan is. Om zolang mogelijk van je (innerlijke) rust te kunnen genieten is het raadzaam om je met positieve mensen en situaties te omringen.

Ik ben heel benieuwd hoe jij dit energiewerk hebt ervaren en of het waardevol voor je is? Hieronder lees ik graag je reactie.

Harte groetjes,
Linda Goodings
De Aarde Engel
www.de-aarde-engel.nl

Mijn missie is om: ‘Samen deze wereld mooier te maken, hart voor hart!”
Als jij iemand kent die voordeel zou kunnen halen uit mijn blogs, engelenconsulten, workshops of de tweetjes op Facebook.
Laat ze dan weten dat ik er voor ze ben ❤ Dank je wel!!!

De Engel(en) op Facebook. Kosteloze Engelen tweetjes en het engelenspreekuur, volg mij!
www.facebook.com/deaarde.engel

 

 

 

6 gedachten over “Direct meer rust ervaren met behulp van engelen

 1. caropower

  Heel mooi! Een nieuwe ervaring en onbekend terrein maar het voelt heel goed. Na de oefening voelde het warm aan de linkerkant van m’n hoofd/gezicht.

  Heel erg bedankt dat je me hiermee kennis laat maken, daar ben ik ontzettend dankbaar voor!

  Like

 2. Akky Keuning

  Lieve Linda. Ik wens jou fijne lichtjesfeest dagen en een gezond en liefdevol 2015. Ik heb ooit gelezen over de betekenis van cijfers en u had toen ook een schrijfster genoemd van het boek, maar ik vind het niet meer, mag ik van u daar antwoord op krijgen. Heel erg bedankt alvast. Lieve groeten van Akky.

  Like

Klik hier om een reactie te geven

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s