Maansteen

Maanstmaansteen-fotoeen leert je dat je mooi en goed genoeg bent zoals je bent! Je mag zijn zoals je bent, het ondersteunt en staat je bij in emotionele situaties en periodes in je leven…

Maansteen heeft een ‘verkoelend’ effect op je emoties en helpt om zaken meer in perspectief te zien. De steen is een echte ‘vrouwen steen’ het versterkt vrouwelijke eigenschappen (ook bij mannen ;).  Maansteen is de steen van hoop, intuïtie, gevoel, liefde en vruchtbaarheid en daarom ook geschikt voor periodes rondom zwangerschap.
Het heeft een positieve invloed op je voortplantingsorganen, ze ‘vergroot’ je vruchtbaarheid en daarmee dus je kans om zwanger te raken. 
Maansteen kan ook (na de bevalling) goed ingezet worden om de hormoon huishouding weer in balans te brengen. 

Reinigen en opladen
Maansteen wordt bij voorkeur opgeladen bij de energie van de volle maan.
Energetisch reinigen kan met water, bergkristal, hematiet enz.
Voor meer informatie over reinigen/ opladen en programmeren vind je hier.
http://www.de-aarde-engel.nl/index.php/175/edelstenen-reinigen-en-opladen.

Maansteen kan ingezet worden bij: Klachten van de organen, harmoniseren van circulaties (bloed), vergroten van het korte termijn geheugen en dus ook bij studeren, examens en proefwerken, herstellen slaap waak ritme, remmen van emotionele buien, vrouwenproblemen, zwangerschap en overgang.
Maansteen bevordert onder andere de intuïtie, mensenkennis, compassie, mediamieke gaven, het heeft een kalmerend effect en maakt blij tevreden.

De energie van de maansteen staat in verbinding met aartsengel Haniël en met die van de volle maan.5p1k5d
De zacht blauwe energie van Haniël zorgt ervoor dat negativiteit oplost.
Aartsengel Haniël helpt, op jou verzoek, ook bij het loslaten van oude gewoonten en problemen en is daarmee erg toepasselijk bij deze lenteperiode. Ook kun je Haniel’s hulp inroepen bij ‘vrouwen problemen’ op fysiek mentaal en emotioneel vlak.

Wil je dat ik op intuïtie een maansteen voor je uitzoek neem dan even contact met me op.
In de Aarde Engel shop vind de maanstenen die er momenteel zijn, dit assortiment wisselt sterk. Wat zijn jouw ervaringen met het werken met maansteen? Laat je een reactie hieronder achter?

Hartegroet,
Linda

PS. Voel je vrij om dit artikel te DELEN door op de  Tweet, Like, Share en Google+ knoppen hieronder te klikken,  zodat je vrienden, familie of kennissen ook deze informatie ontvangen.

Een gedachte over “Maansteen

  1. Morgaine

    Ik heb een prachtige regenboogmaansteen doorzichtig, helder blauw, met topaas en een amethyst, ja in een zilveren setting, echt sier, maar elke maand helpt zij mij bij mijn maanstonde, slechts 1 week hooguit 2 weken draag ik haar niet, maar toen ik haar pas had, dag en nacht, en ging ze alleen af als ik moest zwemmen, chloorwater is niet bevorderlijk natuurlijk.

    X

    Like

Klik hier om een reactie te geven

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s